Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Mereu va fi o plăcere să fiu cu voi”. Mirel Rădoi aniversat de tricolori în cantonament

VIDEO | ”Mereu va fi o plăcere să fiu cu voi”. Mirel Rădoi aniversat de tricolori în cantonament

Echipa națională

Comentarii

38 de ani a împlinit selecţionerul reprezentativei de tineret, Mirel Rădoi pe 22 martie. El a fost sărbătorit în cantonamentul din Spania de jucătorii şi staff-ul său.

67 de selecţii în echipa reprezentativă a României, 248 de meciuri pentru Steaua şi peste 200 de meciuri în zona Golfului la Al Hilal, Al Ain, Al Ahli sau Al Arabi. Cifrele unei cariere spectaculoase ale celui care a fost simbolul recent al formaţiei roş-albastre şi unul dintre cei mai buni tricolori din anul 2000. Fără doar şi poate, unul dintre mijlocaşii emblematici pentru istoria recentă a fotbalului românesc.

Mirel Rădoi a împlinit sâmbătă 22 martie, 38 de ani. Selecţionerul reprezentativei de tineret a fost aniversat de ”tricolorii mici” în cantonamentul din Spania: ”M-am gândit că aş fi putut să merg zilele astea în România, să îmi văd fratele. Dar nu regret nicio clipă că am rămas aici. Mereu va fi o plăcere să fiu alături de voi. Sunteţi nişte băieţi deosebiţi şi sunt mândru că sunt antrenorul vostru!” au fost cuvintele unui Mirel Rădoi, vizibil emoţionat de ”sărbătoarea” pregătită de elevii săi.

Fratele lui Mirel Rădoi se recuperează după tentativa de sinucidere pe care a avut-o la începutul anului. 

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalăunder 21 

viewscnt
Articole similare