Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Mergem înainte, că înainte era mai bine!” Grozav priveşte cu optimism venirea lui Mircea Rednic la echipă

VIDEO | „Mergem înainte, că înainte era mai bine!” Grozav priveşte cu optimism venirea lui Mircea Rednic la echipă

Dinamo București

Comentarii

Nistor e suspendat pentru partida cu Dunărea Călăraşi, iar Mircea Rednic a decis să-i dea banderola lui Penedo. Meciul va putea fi urmărit a Telekom Sport, luni, ora 21.00.

Ne-am cam obişnuit să spunem acelaşi lucru, un nou început, o luăm de la capăt. Trebuie să ne concentrăm foarte bine pentru că nu mai avem scuze. Trebuie să luăm cele 3 pucte luni, cu o echipă care mă gândesc eu că va veni să se apere mai mult şi noi trebuie să dăm poate fiecare dintre noi mai mult de 100% şi să luam cele 3 puncte”, a spus Gicu Grozav la o conferinţă de presă.

Despre venirea lui Mircea Rednic: „Da, probabil ne inspiră mai multă încredere, dar asta trebuie să arătăm pe teren nu prin declaraţii şi vorbind între noi. Eu cred că o să ne mobilizăm şi o să luăm cele 3 puncte. Sper din tot sufletul să se întâmple acest lucru” .

Pe atacantul dinamovist nu l-a surprins faptul că Niculescu a fost schimbat atât de rapid: „Eu, sincer, sunt obişnuit să se întâmple aceste lucruri la Dinamo şi când am fost data trecută, în 4 luni, 3 antrenori şi 2 presedinţi”.

Deşi nu s-a recuperat în totalitate, Grozav speră să poată evolu în partida cu Dunărea Călăraşi: „Nu cred că sunt 100% încă. Din ce în ce mai bine, m-am antrenat normal, fiecare antrenament de la început până la capăt. Rămâne de văzut cum va fi”.

Fiind întrebat dacă a mai vorbit cu Niculescu de când a fost îndepărt de la echipă şi dacă acesta se simte dezamăgit, Grozav a răspuns: „Da îţi dai seama că e foarte dezamăgit nu se aştepta la acest lucru. A declarat şi el, dar asta e viaţa, mergem înainte, că înainte era mai bine”, a încheiat Grozav.

Afla mai multe despre: grozav 

viewscnt
Articole similare