Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mergem la Euro cu un singur gând: "Putem!" Cum şi-a motivat Cristina Neagu colegele

VIDEO | Mergem la Euro cu un singur gând: "Putem!" Cum şi-a motivat Cristina Neagu colegele

Handbal

Comentarii

România a demolat Polonia B (32-12, 17-9 la pauză) în ultimul meci din stagiul de pregătire pentru EURO 2018 din decembrie. Eliza Buceschi a fost cea mai bună marcatoare - 7 goluri.

 
Ambros, mulţumit de defensivă
Selecţionerul a exersat mai multe formule de joc şi scheme tactice la antrenamente şi la cele 2 meciuri amicale cu România B şi Polonia B. Miza a fost consolidarea apărării. La final, Ambros le-a felicitat pe tricolore pentru jocul defensiv contra "leşelor", meci în care au încasat doar 12 goluri.
 
Neagu, căpitanul războinic
La finalul stagiului de pregătire, căpitanul Cristina Neagu le-a adunat pe colege în jurul ei şi le-a ţinut un discurs motivaţional. Cea mai valoroasă handbalistă a lumii le-a mulţumit fetelor pentru implicarea la antrenamente în această săptămână şi le-a transmis un mesaj pentru EURO: "Putem obţine o medalie!"
 

Polonezele au stat la coadă pentru poze cu Neagu!
Cele mai tinere componente al reprezentativei secunde ale Poloniei au stat la coadă la finalul meciului pentru poze cu cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016. Neagu a răspuns cu zâmbetul pe buze solicitării inedite din partea adversarelor. 

Afla mai multe despre: cristina neaguromaniaeuro 2018handbal 

viewscnt
Articole similare