Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mergem să batem!". Mateiu le avertizează pe contracandidatele Craiovei la titlu: "Acesta e obiectivul nostru"

VIDEO | "Mergem să batem!". Mateiu le avertizează pe contracandidatele Craiovei la titlu: "Acesta e obiectivul nostru"
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat în primul meci oficial din acest an. Oltenii au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul pe care l-au disputat pe terenul Viitorului.

"Am venit cu gândul să câştigăm, nu ştiu dacă meritam neapărat să câştigăm, a fost un meci bun şi al Viitorului, mai ales acasă joacă un fotbal frumos şi tot timpul când ne întâlnim e spectacol. Cred că a fost un spectacol frumos şi în faţa televizorului. Ne pare rău că nu am putut câştiga, trebuie să o facem acasă cu CFR-ul, să ne apropiem mult mai mult" , a declarat Alexandru Mateiu pentru Telekom Sport.

Pentru Universitatea Craiova urmează trei meciuri extrem de dificile. După partida de pe propriul teren, de la finalul săptămânii, cu CFR Cluj, oltenii vor juca la Hermannstadt, apoi vor veni la Bucureşti pentru derby-ul cu FCSB.

"Este un meci greu cu CFR, dar trebuie să câştigăm neapărat. Obiectivul nostru este să câştigăm cu CFR acasă, să mergem la Steaua să îi batem şi pe Steaua, după aia pas cu pas să adunăm cât mai multe puncte să urcăm în clasament şi vedem la final" , a încheiat Mateiu.

Afla mai multe despre: viitorulcraiovacfrclujfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare