Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Merităm să stăm acasă". Şi-a pierdut Răzvan Burleanu orice speranţă? Declaraţie ŞOC a preşedintelui FRF

VIDEO | "Merităm să stăm acasă". Şi-a pierdut Răzvan Burleanu orice speranţă? Declaraţie ŞOC a preşedintelui FRF

Echipa națională

Comentarii

În primul din cele două mandate ale lui Răzvan Burleanu ca preşedinte al FRF, echipa naţională a României s-a calificat la un singur turneu final, EURO 2016. După ce am fost absenţi de la mondialul de anul trecut, actuala conducere a federaţiei pare să se fi resemnat cu gândul că vom sta acasă şi în 2020.

România încă are şanse să ajungă la EURO 2020 datorită barajului din UEFA Nations League, dar Răzvan Burleanu e sceptic în privinţa şanselor tricolorilor. Preşedintele FRF a rămas cu un gust amar în urma meciului pierdut în faţa Suediei, scor 0-2.

"Nu doar că am pierdut împotriva unei echipa care a fost mai bună decât noi la toate capitolele, dar am învăţat o lecţie. Am învăţat că este o distanţă foarte mare între fotbalul românesc şi fotbalul suedez. Şi că nu a fost o întâmplare că Suedia s-a calificat la Campionatul Mondial de anul trecut, că nu a fost o întâmplare că a ieşit din grupe, că a mers până în sferturi.

Din punct de vedere financiar care este valoarea primei ligi din Suedia, compartiv cu Liga 1 din România. Aceasta este realitatea pe care trebuie să o recunoaştem astăzi dintre România şi Suedia, ceea ce înseamnă că în continuare trebuie să investim şi mai mult în fotbal. 

Suedia a arătat că este o echipă care merită să meargă direct la EURO, iar noi să stăm acasă. Şi să continuăm să suferim, dar să nu încetăm să luptăm atât timp cât mai avem o speranţă pentru barajul din martie anul viitor", a declarat Răzvan Burleanu la plecarea delegaţiei României în Spania. 

Afla mai multe despre: euroburleanuromania 

viewscnt
Articole similare