Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesaj de la Şumudică pentru prietenul Răzvan Lucescu. "Eu nu aş fi rămas la PAOK!" Ce l-a făcut să declare acest lucru

VIDEO | Mesaj de la Şumudică pentru prietenul Răzvan Lucescu. "Eu nu aş fi rămas la PAOK!" Ce l-a făcut să declare acest lucru

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu a câştigat titlul şi e calificat în finala Cupei Greciei, performanţe cu care a stârnit admiraţia tuturor. Marius Şumudică şi-a felicitat şi el prietenul.

Răzvan Lucescu e la un meci de primul event din istoria lui PAOK. A câştigat titlul după meciul din weekend cu Levadiakos, iar joi s-a calificat în a doua finală de cupă la rând. Şumudică l-a felicitat, dar a avut şi un mesaj pentru Lucescu. 

"I-am transmis şi un mesaj, e prietenul meu, vorbesc cu el. Eu nu aş mai fi rămas. Eu sunt antrenorul care după un an, dacă am făcut performanţă, mă uşchesc, nu mai stau. El este un tip care dă continuitate, se ataşează de echipele respective", a declarat Şumudică.

Trecutul fotbalistic al lui Şumudică se leagă, în parte, de Mircea şi de Răzvan Lucescu. 

"La Sportul Studenţesc, eram coleg cu Răzvan, stăteam în cameră cu el, l-am lăsat şi am plecat după taică-su, am luat campionatul cu nea Mircea, iar cu Răzvan am trăit clipe extraordinar de frumoase chiar dacă nu aveam o situaţie financiară deosebită", a mai spus Şumudică. 

Ca jucători Şumudică şi Răzvan Lucescu au cucerit trofee numai cu Rapid. Şumudică un campionat şi două cupe, iar Lucescu are un titlu de campion. Ca antrenori, Şumudică a luat titlul cu Astra, iar Lucescu, acum, cu PAOK. 

"Am crescut împreună şi am crescut frumos. După care am ajuns antrenori amândoi, eu luasem titlul, dar îl luasem în România, el nu-l luase încă, i-am dorit din tot sufletul să fie campion şi uite că a reuşit. Să câştigi campionatul în Grecia este o performanţă şi trebuie respectat, cum trebuie respectat şi Boloni la ceea ce face", a spus Şumudică. 

Afla mai multe despre: sumudicarazvan lucescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare