Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajele de la fani au stârnit râsete în cantonamentul "tricolorilor": "Ai văzut, Ciobane? Din Vaslui, de la tine"

VIDEO | Mesajele de la fani au stârnit râsete în cantonamentul "tricolorilor": "Ai văzut, Ciobane? Din Vaslui, de la tine"

Echipa națională

Comentarii

Elevii lui Mirel Rădoi au intrat în linie dreaptă pentru debutul la Campionatul European sub 21 de ani, care a început duminică. Pentru a îi încuraja pe "tricolorii" mici, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au lansat o campanie, iar suporterii din ţară au putut să le trimită mesaje jucătorilor care vor să facă istorie în Italia.

Duminică ei au primit mesajele strânse, iar acestea au provocat râsete în lotul selecţionat de Mirel Rădoi.

Rând pe rând, jucătorii au citit mesajele, iar cei de la Viitorul au glumit pe seama lor. După ce a văzut de unde este expeditorul unui mesaj, Virgil Ghiţă, fundaşul lui Hagi, l-a atenţionat imediat pe colegul său, Andrei Ciobanu: "Ai văzut Ciobane? Din Vaslui, de la tine".

România va debuta în competiţie pe 18 iunie, de la 19:30, în confruntarea cu reprezentativa Croaţiei. În aceeaşi zi, de la 22:00, se joacă celalalt meci din prima etapă a Grupei C de la Euro U21 2019, confruntarea Anglia - Franţa.

Afla mai multe despre: romania u21euro 2019echipa nationala 

viewscnt
Articole similare