Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul campioanei olimpice Andreea Răducan: "După acest uragan, vom fi mai puternici!"

VIDEO | Mesajul campioanei olimpice Andreea Răducan: "După acest uragan, vom fi mai puternici!"

Gimnastică

Comentarii

Toţi sportivii mari ai ţării se implică în campania de responsabilizare a cetăţenilor. Cei care ne-au adus lacrimi de bucurie de-a lungul anilor şi care au dus numele României pe cele mai înalte culmi ale gloriei fac apel acum la oameni să asculte recomandările autorităţilor. Şi Andreea Răducan le-a transmis un mesaj fanilor.

Campioana olimpică şi multipla campioană mondială Andreea Răducan a postat un mesaj emoţionant pentru toţi cetăţenii României. Aceasta îi îndeamnă pe oameni să devină mai responsabili şi să nu mai ignore regulile pe care le transmit autorităţile. 
”Dragi prieteni, mesajul meu este în special pentru cei care încă nu au înţeles situaţia în care ne aflăm. Oricât de absurdă, de propagandistică sau de premeditată vi s-ar părea răspândirea acestui virus, COVID-19, încercaţi să vedeţi realitatea cu care ne confruntăm! Virusul Corona se răspândeşte extrem de uşor, iar persoanele care au şi afecţiuni ale plămânilor sau alte probleme de sănătate, pot ajunge să-şi piardă viaţa. Cred că putem înţelege cu toţii situaţia absolut copleşitoare cu care se confruntă Italia, ţară care în fiecare zi îşi numără sutele de persoane decedate. Nu trebuie să ajungem aşa şi nu vom ajunge aşa. Dar depinde în cea mai mare măsură de noi, de cât suntem de responsabili. Fiecare persoană nou infectată nu face decât să prelungească starea de urgenţă şi să îngreuneze munca medicilor şi a autorităţilor”, a declarat fostul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică. 
 
Andreea Răducan nu şi-a pierdut curajul şi optimismul care au caracterizat-o şi ca sportiv şi care au făcut-o să obţină atât de multe performanţe, toate în numele României. 
”Nu ştim nici când, nici cum se va încheia această perioadă dificilă, dar sunt convinsă că după acest uragan, vom fi cu toţii mai puternici, mai înţelepţi şi mai atenţi la lucrurile care contează cu adevărat. Aşadar, stăm în casă atât cât este nevoie, avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi. Dacă este obligatoriu să ieşi, evităm locurile aglomerate şi ne salutăm de la distanţă. Tratăm cu maximă responsabilitate această perioadă şi mesajele autorităţilor. Eu vă doresc tuturor multă sănătate şi să auzim de bine”, a încheiat campioana olimpică de la Sydney. 
 

Afla mai multe despre: andreea raducancoronavirusmesaj andreea raducan 

viewscnt
Articole similare