Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul disperat al lui Stanciu pentru oficialii FCSB: "Poate nu mai prind play-off-ul". Cum l-a contrazis pe Becali: "Eu sunt realist"

VIDEO | Mesajul disperat al lui Stanciu pentru oficialii FCSB: "Poate nu mai prind play-off-ul". Cum l-a contrazis pe Becali: "Eu sunt realist"

FCSB

Comentarii

FCSB are parte de un start de sezon dezastruos şi a ratat deja primul obiectiv din noua stagiune. Roş-albaştrii au fost eliminaţi din Europa League, iar în Liga I sunt la 11 puncte în spatele liderului Gaz Metan Mediaş.

Deşi patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat în nenumărate rânduri că încă mai speră la titlu, fostul mijlocaş al roş-albaştrilor, Nicolae Stanciu, trage un semnal de alarmă în privinţa vicecampioanei României.

"Încerc să fiu realist şi zic că, în momentul de faţă, ar trebui să se gândească să prindă play-off-ul. Văzusem programul lor, urmează meciuri grele şi, dacă nu continuă la fel, cu victorii, va fi greu să prindă play-off-ul. De aia mă gândesc că e prematur ca ei să vorbească despre campionat când au de recuperat 7-8 puncte până la play-off.

(n.r. Vezi un play-out cu Dinamo şi cu FCSB?) E normal. Deja au trecut opt etape în Liga I şi sunt la 7-8 puncte de play-off, nu e ca şi când au trecut 2-3 meciuri. Dacă nu vor aduna puncte, nimic nu mai pare imposibil şi se pot întâlni şi în play-out" , a declarat Nicolae Stanciu.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare