Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul extrem de emoţionant al mamei Cătălinei Ponor, în ziua în care fosta mare gimnastă a împlinit 31 de ani

VIDEO | Mesajul extrem de emoţionant al mamei Cătălinei Ponor, în ziua în care fosta mare gimnastă a împlinit 31 de ani

Gimnastică

Comentarii

Mama Cătlinei Ponor şi-a dat fata la gimnastică pentru voia să o vadă a doua Nadia Comăneci. De ziua Cătălinei, aceasta a postat un mesaj emoţionant pe Facebook!

31 de ani. Aceasta este vârsta pe care o împlineşte azi, Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004. Cea supranumită de presă, ”laleaua neagră” sau ”Regina bârnei” a început gimnastica în casa bunicilor, unde aceştia îi improvizaseră un soi de bârnă.

Carmen Bărbăscu, mama Cătălinei, a visat tot timpul că fiica ei va fi a doua Nadia Comăneci. ”Eram topită după Nadia. O vedeam pe Cătălina a doua Nadia. Dumnezeu a înzestrat-o cu un talent aparte. Destinul a făcut ca în lumea gimnasticii ea să se apropie destul de mult ca valoare de Nadia. În timp ele au devenit şi foarte bune prietene. Sunt fericită că am o fată ca ea” , a precizat Carmen Bărbăscu pentru telekomsport.ro.

De ziua Cătălinei, Carmen a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant. Sigur vei lăcrima la auzul cuvintelor spuse de ea.

Afla mai multe despre: catalina ponorgimnastica 

viewscnt
Articole similare