Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul impresionant trimis de Harry Kane pentru coechipierii săi, după ce Spurs s-a calificat fără el în semifinalele UCL

VIDEO | Mesajul impresionant trimis de Harry Kane pentru coechipierii săi, după ce Spurs s-a calificat fără el în semifinalele UCL
Comentarii

Harry Kane, golgheterul şi cel mai bine cotat jucător al lui Tottenham a trăit la intensitate maximă manşa retur cu Manchester City din sferturile Uefa Champions League.

Unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii, Harry Kane a fost marele absent al returului dintre Manchester City şi Tottenham, după ce în partida tur a fost schimbat în minutul 57 în urma unui contact cu Fabian Delph.

Kane, care ar putea rata şi partidele din semfinale cu Ajax Amsterdam a trăit la intensitate maximă partida de pe Ettihad Stadium, iar la final a avut un mesaj impresionant pentru coechipierii săi: ”Dumnezeuleeee! Vă iubesc băieţi #COYS #UCL” a postat golgheterul britanic pe Twitter, imediat după meci.

Nu mai puţin de 24 de goluri a marcat Harry Kane în acest sezon. Cota sa de piaţă a ajuns la 150 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, iar Real Madrid continuă să fie foarte interesată de serviciile sale.

Tottenham a pierdut partida retur cu Manchester City, scor 4-3, dar s-a calificat în semifinale datorită rezultatului din tur, scor 1-0 la Londra: ”Individualităţile sunt determinate, dar grupul şi spiritul colectiv sunt mai importante. Am reuşit să ne calificăm fără Harry (n.r Kane) ceea ce face performanţa cu atât mai mare” avea să declare după meci Mauricio Pochettino, antrenorul formaţiei londoneze.

Spurs joacă în premieră într-o semifinală de Uefa Champions League. Rezumatul meciului Manchester City - Tottenham (4-3) îl poţi urmări pe site-ul nostru, accesând link-ul anterior. 

Afla mai multe despre: harry kanetottenham 

viewscnt
Articole similare