Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Contra pentru echipa de tineret! Marele câştig după campania de vis a tricolorilor "mici"

VIDEO | Mesajul lui Contra pentru echipa de tineret! Marele câştig după campania de vis a tricolorilor "mici"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra salută performanţa echipei U21 a României, care este calificată în proporţie de 99% la turneul final al Euro 2019, iar selecţionerul echipei "mari" spune că participarea la competiţia din Italia va reprezenta experienţa de care aveau nevoie jucătorii U21 pentru a face pasul la seniori.

Contra a vorbit cu Mirel Rădoi după victoria cu Ţara Galilor şi le-a transmis felicitări tricolorilor pentru modul în care s-au prezentat în meciul de la Cluj.

"Strategia avută la naţionala de tineret, cu Mirel, a dat roade şi asta mă bucură!

Această generaţie poate să facă pasul mult mai bine de la echipa de tineret la cea mare. Un turneu final îi va maturiza mult mai repede şi îi va ajuta să facă acest pas.



L-am felicitat pe Mirel pentru rezultatul de ieri şi l-am rugat să le transmită şi băieţilor asta, pentru că era un meci dificil, cu miză şi s-au descurcat foarte bine
", a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă.

 

Urmărim împreună conferinţa susţinută de Cosmin Contra înaintea meciului de mâine cu Serbia VIDEO EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la Dinamo. Claudiu Niculescu refuză să stea pe bancă la amicalul de la Ştefăneşti -->> https://bit.ly/2RMHPxK VIDEO EXCLUSIV | Greşeală pe care şi-o reproşează şi acum Nicolae Dică: "Îmi pare rău că nu am reuşit acest lucru" -->> https://bit.ly/2CfgBuE

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, October 13, 2018

Afla mai multe despre: contraromaniatineretradoi 

viewscnt
Articole similare