Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Daniel Pancu după anunţul numirii lui Mirel Rădoi: "Asta este important în meseria asta" Sfatul antrenorului Rapidului pentru noul selecţioner

VIDEO | Mesajul lui Daniel Pancu după anunţul numirii lui Mirel Rădoi: "Asta este important în meseria asta" Sfatul antrenorului Rapidului pentru noul selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Daniel Pancu felicită FRF pentru alegerea făcută în privinţa succesorului lui Cosmin Contra pe banca naţionalei României.

Pancu şi Rădoi au fost colegi la echipa naţională în anii 2000. 
 
"Eu mă bucur mult pentru el. Cred că Federaţia a făcut o alegere bună, a gândit în perspectivă. E un proiect mediu spre lung. Va antrena mulţi jucători cu care a făcut performanţă şi pe care îi cunoaşte extraordinar de bine. Numai că nu vor fi la fel la echipa naţională de seniori. Dar consider că are mare potenţial. Am mare încredere în el, în capacitatea lui. El nu a cedat, s-a pregătit în continuare. A fost un luptător ca fotbalist, sunt sigur că e la fel şi ca antrenor. E important în meseria asta a noastră să nu cedezi niciodată şi să îţi îndeplineşti visurile" spune tehnicianul alb-vişiniilor.  
 
Acesta dezvăluie care era prima măsură pe care ar fi luat-o dacă ar fi fost el numit în locul lui Rădoi la naţională: aducerea ca şi consilier a lui Mircea Lucescu. 
 
"Nu ştiu dacă acceptă antrenorul. Eu unul aş accepta, pentru că îl cunosc foarte bine. Mirel nu îl cunoaşte, dar unul ca mine ar accepta o situaţie de genul ăsta" a încheiat Pancu. 
 

Afla mai multe despre: rădoipancusfatmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare