Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Dukic după succesul facil împotriva lui Krim: "Nu mai faceţi comparaţiile astea!" Neagu, ridicată în slăvi: ”E ca Messi pentru Barcelona”

VIDEO | Mesajul lui Dukic după succesul facil împotriva lui Krim: "Nu mai faceţi comparaţiile astea!" Neagu, ridicată în slăvi: ”E ca Messi pentru Barcelona”

Handbal

Comentarii

Dragan Dukic răsuflă uşurat după o săptămână în care criticile au curs după eşecul usturător din Ungaria.

Sârbul a bifat o victorie de parcurs pe banca CSM-ului. A cincea a campioanei României împotriva lui Krim, din tot atâtea dueluri între cele două echipe în Ligă.
 
"Trebuie să fim multumiţi, Krim a jucat mult pe tranziţie, sunt satisfăcut de apărare în prima repriză, în partea secundă a fost mai puţin bine, dar aveam şi avantaj. Nu vor fi partide uşoare în acest sezon. Meciurile se succed cu repeziciune, eu ştiu de ce fac anumite lucruri, toate fetele au jucat fantastic, trebuie să le susţinem pe toate"  a declarat Dukic. 
 
Dukic este dezamăgit că media face speculaţii cu privire la faptul că româncele din echipă sunt folosite tot mai puţin în ultima vreme. 
 
"Nu mai faceţi diferenţa între jucătoarele noastre, sunt mulţumit de toate, nu vă mai gândiţi la astfel de comparaţii, această echipă are nevoie de timp. Trebuie să jucăm un handbal bun, sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine de aici înainte. Nu e prima criză din viaţa mea, ştiu ce am de facut, am experienţa necesară să gestionez astfel de momente" a precizat sârbul.
 
Dragan Dukic a încercat să explice şi cât de dificil îi este să joace fără Cristina Neagu, despre care spune că are acelaşi rol pe care-l are Messi la FC Barcelona : ”Nu suntem într-o situaţie uşoară, dar vă puteţi imagina de la Barcelona, cu toţi jucătorii uimitori de acolo, dacă îl scoţi pe Messi, nu sunt sigur că vor mai fi favoriţi în Final Four. Noi suntem încă aici, în faţa oamenilor care ne iubesc, una dintre favorite, dar tot mai trebuie să muncim mult pentru asta”
 
 
 

Afla mai multe despre: csm bucureştidukiccritici 

viewscnt
Articole similare