Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Eugen Neagoe la revenirea în arbitraj a lui Colţescu: "Mă bucur că s-a întors, deşi m-a supărat în acest meci"

VIDEO | Mesajul lui Eugen Neagoe la revenirea în arbitraj a lui Colţescu: "Mă bucur că s-a întors, deşi m-a supărat în acest meci"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a pierdut la scor meciul din deplasarea de la Sepsi, scor 1-4, iar antrenorul Eugen Neagoe a recunoscut că nu se aştepta la un asemenea deznodământ.

"Sincer, nu m-am gândit niciodată, e o zi foarte urâtă pentru noi, pentru mine, chiar inexplicabil, deci efectiv e ruşinos cum am putut sa pierdem acest meci. În momentul în care nu eşti foarte serios şi nu ai atitudinea corectă, fotbalul te pedepseşte" , a spus Eugen Neagoe.

Antrenorul Astrei a vorbit şi despre revenirea lui Sebastian Colţescu la conducerea unei partide, după scandalul în care a fost implicat, luna trecută, la PSG - Istanbul BB (DETALII AICI).

"S-a procedat foarte corect cu el, mă bucur că a revenit în arbitraj. E un băiat care a muncit foarte mult să ajungă la acest nivel, chiar dacă în acest meci m-a supărat cu acel penalty. Oricum, la meciul respectiv (n.r. PSG - Istanbul BB), s-a făcut prea mult discuţie şi nu cred că era cazul. N-ar fi trebuit să se întâmple asta, pentru că Sebastian Colţescu n-a avut nicio intenţie de rasism, el e un băiat foarte bine crescut" , a mai spus Neagoe.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare