Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Nadal în lupta cu pandemia de coronavirus: "Hai să trecem cât mai repede peste această perioadă"

VIDEO | Mesajul lui Nadal în lupta cu pandemia de coronavirus: "Hai să trecem cât mai repede peste această perioadă"

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal a transmis un mesaj, prin intermediul reţelelor de socializare, în urma epidemiei de coronavirus care a lovit în plin şi Spania, ţară în care sunt deja peste 30 de mii de persoane despitate pozitiv cu COVID 19.

"În primul rând, aş vrea să vă cer scuze că nu am mai postat pentru o lungă perioadă de timp. Acestea sunt vremuri foarte grele pentru toată lumea, iar toată situaţia este copleşitoare pentru noi toţi.

Vreau să le mulţumesc doctorilor, asistenţilor şi personalului din sănătate care ne protejează. Aş mai vrea să mulţumesc poliţiştilor, Gărzii Civile, armatei, precum şi celorlalţi care ne fac să ne simţim mai siguri că o să trecem cu bine peste această perioadă. Ei se află în prima linie şi riscă să fie infectaţi, iar astăzi ei sunt eroii noştri.

Vreau să-mi exprim admiraţia pentru toţi! În aceste zile cel mai bine pentru toţi este să stăm în casă şi să respectăm ce ni se spune. În acelaşi timp vreau să le transmit celor infectaţi şi familiei lor multă putere. Să lupte, să fie puternici. Cred că cel mai important e să fim uniţi în aceste clipe dificile, să fim solidari. Asta e cel mai important. Să ne ajutăm unii pe alţii şi să respectăm ce ne spun autorităţile. Să nu ieşim din casă, pentru a termina cât mai repede cu această pandemie. Vă mulţumesc foarte mult" , a fost mesajul transmis de Nadal pe reţelele de socializare.

 

Afla mai multe despre: nadal 

viewscnt
Articole similare