Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Pancu pentru Gică Popescu şi o amintire de la debutul atacantului în naţională: "A fost imens!"

VIDEO | Mesajul lui Pancu pentru Gică Popescu şi o amintire de la debutul atacantului în naţională: "A fost imens!"
Comentarii

Gică Popescu împlineşte astăzi 51 de ani, iar Daniel Pancu i-a transmis fostului căpitan al echipei naţionale un mesaj de "La mulţi ani" prin intermediul Telekom Sport.

Pancone a rememorat meciul său de debut sub tricolor, o partidă în care Gică Popescu a marcat, dar şi un moment de tristă amintire: înfrângerea cu Danemarca, scor 2-5, când Popescu şi-a anunţat retragerea.

"Am avut onoarea să fiu şi eu coleg cu Gică, ce pot să îi urez: Gicane, la mulţi ani, multă sănătate, fericire, absolut tot ce îţi doreşti, ai trecut prin momente grele, eşti un luptător, un leu adevărat, multă sănătate!

La meciul meu de debut la echipa naţională el a marcat golul, a fost un meci cu Georgia, în Ghencea, 1-1, şi mai plăcute nu am, pentru că după meciul cu Danemarca, 2-5 pe nisipul ăla, a intrat în vestiar şi a zis că lui îi ajunge, s-a terminat.



Aşa a simţit atunci. Mie îmi pare rău că am participat şi la acest moment, am debutat cu un gol al lui şi am apucat să îi văd şi retragerea de la echipa naţională. Oricum a fost imens, îmi pare rău că nu am apucat să joc mai mult alături şi de el, şi de Gică Hagi
", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

În 2011, reporterii Telekom Sport au fost alături de Gică Popescu într-o vizită pe Camp Nou, înainte de confruntarea Barcelonei cu Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor. Atunci, "Baciul" a rememorat momente petrecute pe legendara arenă a catalanilor.

 

 

Afla mai multe despre: pancugica popescuromania,  

viewscnt
Articole similare