Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Răzvan Lucescu pentru jucători înaintea meciului de la Chelsea: "Vor spune că îşi vor da viaţa în teren. Puteţi să-i întrebaţi"

VIDEO | Mesajul lui Răzvan Lucescu pentru jucători înaintea meciului de la Chelsea: "Vor spune că îşi vor da viaţa în teren. Puteţi să-i întrebaţi"

UEFA Europa League

Comentarii

PAOK are un meci infernal în Europa League. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este ultima în Grupa L, iar acum va juca pe terenul liderului Chelsea.

PAOK poate profita de faptul că londonezii sunt deja calificaţi în şaisprezecimile competiţiei. În acest moment, cu două etape rămase de disputat, echipa lui Răzvan Lucescu este la trei puncte în spatele ocupantei locului secund, MOL Vidi. 

  • Chelsea - PAOK este astăzi, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 22:00

"Chelsea este o echipă mare, vine din cel mai bun campionat al lumii. Cred că trecem printr-o perioadă bună, avem un nivel ridicat de încredere după ce am realizat până acum în acest an. Într-un duel cu Chelsea, este greu să spunem că vom câştiga. Nu putem spune acum că nu avem dorinţa de a lupta în Europa League. Este evident că avem o cu totul altă abordare pentru meciurile din campionat.

S-au întâmplat multe lucruri începând cu titlul pe care l-am câştigat, iar apoi l-am pierdut în urma unei decizii. Aceste două puncte de penalizare, care au fost greu de dus în perioada anterioară, pentru că fiecare pas greşit pe care l-am fi făcut, ne-ar fi costat scump. Fiţi siguri că fiecare jucător, dacă vă duceţi şi îl întrebaţi dacă vrea să joace, va spune că îşi va da viaţa în teren" , a declarat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: chelseaeuropa leaguepaoksalonic 

viewscnt
Articole similare