Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Stoican pentru jucătorii săi înaintea derbyului cu UTA: "Asta vreau să văd de la ei" Ce spune despre ultimul transfer al lupilor

VIDEO | Mesajul lui Stoican pentru jucătorii săi înaintea derbyului cu UTA: "Asta vreau să văd de la ei" Ce spune despre ultimul transfer al lupilor

Liga 2

Comentarii

Petrolul şi UTA vor juca derbyul etapei a doua a Ligii secunde. Ambele au câştigat în runda inaugurală a sezonului şi se vor întâlni luni, pe Ilie Oană.

Petrolul s-a impus în ultimul minut pe terenul celor de la Metaloglobus. În schimb, UTA a învins-o mult mai clar pe Dunărea Călăraşi. 
 
"Este o partidă foarte importantă, contra unui adversar care a început destul de bine campionatul. Au un moral foarte bun, sunt încrezători în forţele lor, vin degajaţi, descătuşaţi. Asta nu înseamnă că o să aibă un meci uşor. O să fie un meci deschis oricărui rezultat, dar noi vom face totul ca să câştigăm. Vreau să văd de la jucătorii mei lucruri frumoase, în ceea ce priveşte spectacolul, dar şi lucruri responsabile, în ceea ce priveşte situaţiile de joc. Să fim conectaţi, concentraţi, vreau să văd agresivitate" a declarat Flavius Stoican, antrenorul galben-albaştrilor. 
 
LIVE VIDEO | Petrolul - UTA, luni, 18:00, Telekom Sport 1
 
Petrolul şi UTA au împreună zece titluri în palmares. 
 
"Mă întorc puţin în timp şi îmi aduc aminte de derbiurile care se jucau înainte. Mi-e dor de astfel de meciuri. Aştept cu nerăbdare meciul de luni, cu încredere, cu entuziasm şi de-abia aştept să intru pe teren, să văd stadionul plin de lume şi să îi dăm drumul la treabă" a spus la rândul său Ştefan Bărboianu. 
 
LIVE VIDEO | Petrolul - UTA, luni, 18:00, Telekom Sport 1
 
Bogdan Gavrilă este ultimul transfer al ploieştenilor.
 
"Ştiu la ce nivel poate ajunge, ştiu la ce nivel este acum. Este la un nivel de la care el poate să crească. La momentul acesta este în urmă cu pregătirea fizică, ştiu unde poate ajunge, dar totul depinde doar de el. Eu îi ofer şansa, pentru că este un jucător care atunci când este în formă face diferenţa. Atunci când are de suferit din punct de vedere fizic, este un jucător normal, care nu îţi iese în evidenţă" a completat Flavius Stoican. 
 

Afla mai multe despre: petrolulutastoicangavrilăbărboianu 

viewscnt
Articole similare