Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Straton pentru conducere. Portarul îl susţine pe Mulţescu: "E un antrenor foarte bun, care a venit într-un moment greu"

VIDEO | Mesajul lui Straton pentru conducere. Portarul îl susţine pe Mulţescu: "E un antrenor foarte bun, care a venit într-un moment greu"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Hermannstadt, în primul meci disputat sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Venit în finalul sezonului trecut, când Dinamo lupta pentru salvarea de la retrogradare, Gheorghe Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo, însă nu e sigur de postul său. Unul dintre favoriţii patronilor spanioli pentru a veni pe banca echipei din Ştefan cel Mare este Cosmin Contra, însă jucătorii lui Dinamo speră ca Mulţescu să rămână în continuare la echipă.

"Sincer, nici nu ştiu dacă a fost un început. Cu pandemia asta nu mai ştiu care a fost finalul, care a fost începutul. A fost un meci cu încărcătură destul de multă pentru că avem un patronat nou, ne-am dorit foarte mult să câştigăm, din păcate s-a terminat egal, mergem mai departe şi sper ca uşor, uşor să se regleze lucrurile din toate punctele de vedere şi noi să legăm acest punct de următoarele 3 cu Chindia.

Deocamdată, echipa este alături de Gigi Mulţescu, noi ştim că rămâne Gigi Mulţescu şi nu am ce să comentez, este un antrenor foarte bun, a venit într-un moment greu. Cu tot respectul pentru Cosmin, este un antrenor imens, dar nu ştiu nimic mai mult" , a spus Cătălin Straton.

Afla mai multe despre: dinamostraton 

viewscnt
Articole similare