Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul pe care Kobe Bryant i l-a trimis Nadiei Comăneci în urmă cu trei ani. Cei doi erau buni prieteni

VIDEO | Mesajul pe care Kobe Bryant i l-a trimis Nadiei Comăneci în urmă cu trei ani. Cei doi erau buni prieteni

NBA

Comentarii

Nadia Comăneci şi familia legendarei gimnaste erau în relaţii de prietenie cu Bryant, cel care aVIDEO | Kobe Bryant a fost bun prieten cu Nadia Comăneci. Mesajul pe care i l-a trimis în urmă cu trei ani decedat în urma unui accident de elicopter. Înainte de Campionatele Europene de Gimnastică din 2017, competiţie organizată de Cluj, i-a trimis un mesaj de încurajare Nadiei Comăneci, care a fost ambasadoarea evenimentului.

Nadia Comăneci şi Bart Conner - soţul legendei gimnasticii mondiale - făceau parte din cercul de prieteni ai lui Kobe Bryant. Înainte de Campionatele Europene de Gimnastică Cluj 2017, când Nadia a fost ambasador al competiţiei, Kobe i-a trimis un mesaj de încurajare:

”Dragă Nadia, este fantastic că, după 60 de ani, România este gazda Campionatelor Europene de Gimnastică, în luna aprilie. O minunată realizare. Vreau să-ţi urez ţie, dar şi tuturor participanţilor, toate cele bune. Sunt sigur că va fi o competiţie uimitoare. Cum ar putea să nu fie? Mult noroc tuturor”, a fost mesajul video pe care Kobe i l-a transmis Nadiei.

Nadia Comăneci şi Bart Conner, devastaţi de moartea lui Kobe Bryant

Imediat după ce au aflat tragica veste, Nadia Comăneci şi Bart Conner au postat pe reţelele de socializare mesaje în care-şi arătau durerea pentru dispariţia lui Kobe Bryant: ”Oribile şi îngrozitoare veştile despre moartea legendei Kobe Bryant”, a scris Nadia pe Twitter.

”Pur şi simplu devastator... Rugăciunile noastre merg spre Vanessa şi fete. R.I.P Kobe Bryant”, a fost mesajul lui Bart Conner, la care a ataşat o imagine cu legendarul baschetbalist.

Cum a murit Kobe Bryant

Kobe Bryant şi alte opt persoane, printre care şi fiica fostului baschetbalist, Gianna, de 13 ani, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers. El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Afla mai multe despre: kobe bryan 

viewscnt
Articole similare