Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul "Regelui" pentru Răzvan Marin: "Dacă eu nu am ajuns acolo, a ajuns el". Cum comentează conflictul cu un jucător de la Craiova

VIDEO | Mesajul "Regelui" pentru Răzvan Marin: "Dacă eu nu am ajuns acolo, a ajuns el". Cum comentează conflictul cu un jucător de la Craiova

Farul Constanța

Comentarii

Ziua de joi a fost bună din mai multe motive pentru Gică Hagi. În primul, Viitorul a învins-o pe Craiova, 2-1, în prima manşă a semifinalei din Cupa României, iar în al doilea rând, transferul lui Răzvan Marin i-a adăugat în conturi echipei de la malul mării aproape 2,5 milioane de euro.

Hagi a părut surprins la flash interviul de după meci, întrucât nu ştia că s-a oficializat transferul: "E mare lucru, eu m-am născut, am crescut cu Ajax, în 1970, 1974, dacă eu nu am ajuns acolo, a ajuns el, e bine. Fantastic, se vede, munca se va vedea, uşor-uşor lucrurile vor veni. Felicitări, Răzvane, bravo ţie şi greul acum începe, pentru că trebuie să devii mare!".

Pe durata meciului, antrenorul Viitorul a intrat într-un scurt conflict cu Carlos Fortes, de la Craiova, iar Hagi a ţinut să îi transmită un mesaj şi acestuia: "Nu poţi să intri în comentariu cu antrenorii, a venit în România să joace fotbal".

"Am început ezitant, nu e uşor să joci la Craiova. Am intrat temători, fără curaj, am făcut acea schimbare şi după pauză am riscat. În vestiar le-am zis că e un meci, să mergem să o dăm cu ei, că trebuie să marcăm goluri la Craiova ca să ne calificăm. Vrem să jucăm fotbal, să ieşim la fotbal, şansa mea e că am conducători, dar nu mă dau afară, nu am presiune. Lucrurile merg, construim, formăm jucători. Aşa e fotbalul, câteodată îţi intră, câteodată nu", a declarat Hagi despre victoria din Bănie. 

 
 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul constantarazvan marin 

viewscnt
Articole similare