Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mesajul Simonei Halep pentru toţi românii: "Merg să mă vaccinez cu doza a treia. Mă îngrijorează foarte mult creşterea cazurilor"

VIDEO | Mesajul Simonei Halep pentru toţi românii: "Merg să mă vaccinez cu doza a treia. Mă îngrijorează foarte mult creşterea cazurilor"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a declarat că va face şi a treia doză de vaccin după ce va termina turneele la care mai participă în acest an, cele de la Moscova şi Cluj-Napoca, ambele programate în acestă lună.

Simona Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată în turul trei al turneului de la Indian Wells. Acum, fostul lider mondial va participa la competiţiile de la Moscova şi Cluj-Napoca. La turneul din România este prezentă pe tabloul principal şi Emma Răducanu, jucătoare cu origini române.

"A fost un drum lung, am avut o escală de vreo şapte ore, nu a fost uşor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Ştiam că va fi greu, ştiam că o să fie un sfârşit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul.

(n.r. - despre un meci cu Emma Răducanu) S-a amânat, poate la Cluj. Doar ne salutăm şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut, pentru că este extraordinar. (n.r. - despre colaborarea cu Adrian Marcu) Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit şi mă simt bine cu el.

(n.r. - de ce a revenit în ţară, în loc să plece la Moscova) Acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli şi nu este comod, mai ales cu restricţiile de acum. Am preferat să vin acasă două zile şi să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc şi voi evolua la Moscova şi la Cluj.

Mă îngrijorează foarte mult creşterea numărului cazurilor de COVID-19 şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist, sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccineze, pentru că, aşa cum tot spun medicii, ne protejează. Eu sigur că mă voi vaccina şi cu doza a treia, o voi face imediat ce voi termina turneele", a declarat Halep, la sosirea în ţară după turneul de la Indian Wells.

În urmă cu an,Simona Halep a contractat coronavirusul, apoi în primăvară s-a vaccinat cu serul Pfizer.

Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, a fost învinsă, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, de Aliaksandra Sasnovich din Belarus, locul 100 WTA, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

viewscnt
Articole similare