Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul special al lui Costel Enache pentru jucătorii săi: "Vă mulţumesc pentru ce aţi făcut" Explicaţia succesului la Astra

VIDEO | Mesajul special al lui Costel Enache pentru jucătorii săi: "Vă mulţumesc pentru ce aţi făcut" Explicaţia succesului la Astra

Astra Giurgiu

Comentarii

Costel Enache are o singură înfrângere în 10 meciuri ca antrenor la Astra, iar echipa lui este calificată în play-off, înaintea ultimei runde a sezonului regulat.

Pentru giurgiuveni un succes era vital astfel încât Astra să fie şi mai aproape de îndeplinirea obiectivului. 
 
"Presiunea a fost destul de mare pentru toţi care am participat, şi pentru jucători şi pentru noi. Am făcut un joc nu foarte reuşit, dar matur şi echilibrat. Jucătorii rămân şi fac diferite challengeuri individual, lovituri libere, execuţii, după antrenamente. Mă bucură lucrul ăsta, pentru că le aduce emulaţie, le aduce plăcere.  Şi chiar am văzut în ultima perioadă reuşite ale elevilor mei, goluri frumoase şi spectaculoase" a spus antrenorul Astrei. 
 
Enache a ajuns la Giurgiu după ce le-a mai antrenat în Liga I pe Ceahlăul şi FC Botoşani. La Astra l-a înlocuit pe Gigi Mulţescu. 
 
"E un grup unit, un grup cu forţă, un grup care se simte bine împreună şi muncesc foarte bine împreună. Încă o dată, bravo vouă băieţi, felicitări şi vă mulţumesc pentru ce aţi făcut. E clar că echipa trebuie să menţină cursul şi cred că asta e ţinta numărul unu. Avem o serie bună de jocuri în care nu am pierdut, am câştigat destul de multe meciuri, echipa are forţă, potenţial bun şi arată bine. E datoria noastră să menţinem ritmul ăsta cât de mult putem" a încheiat tehnicianul fostei campioane. 
 

 

Afla mai multe despre: astra giurgiuenacheplay-off 

viewscnt
Articole similare