Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul special al lui Lupescu pentru Gâlcă, în ziua în care acesta a împlinit 46 de ani: ”Îţi mulţumesc încă o dată!”

VIDEO | Mesajul special al lui Lupescu pentru Gâlcă, în ziua în care acesta a împlinit 46 de ani: ”Îţi mulţumesc încă o dată!”

Special

Comentarii

Pe 8 martie, Costel Gâlcă - unul dintre cei mai buni mijlocaşi din istoria naţionalei - a împlinit 46 de ani. Ionuţ Lupescu a ţinut să-i mulţumească pentru faptul că-i este prieten şi că-l susţine în campania pentru preşedinţia FRF.

Gâlcă şi-a serbat ziua de naştere departe de casă. Fostul mare mijlocaş român este în turneu electoral cu Ionuţ Lupescu şi în această perioadă cei doi se întâlnesc cu reprezentanţii FRF din Moldova. Lupescu a avut însă un mesaj special pentru Costel Gâlcă, în care i-a mulţumit pentru prietenia, deschiderea şi susţinerea de care a dat dovadă:

”Am fost rivali la două echipe rivale, am fost rivali la naţională, pentru că am jucat pe acelaşi post... Totuşi, am reuşit să fim împreună şi cred că un sentiment de unitate cred că nu există în fotbalul românesc. Vreau să-ţi mulţumesc încă o dată pentru ceea ce ai făcut şi sper să ai sănătate multă”, este o parte din mesajul pe care Lupescu i l-a transmis lui Costel Gâlcă.

”La mulţi ani, prieten drag! Să ai parte numai de lucruri bune, pentru că eşti un om tare bun. Îţi mulţumesc mult că ai ales ca, de ziua ta, să îmi fi alături în turneul meu din Moldova dedicat întâlnirilor cu membrii afiliaţi ai FRF. La mulţi ani, Costel Gâlcă!”, a scris Lupescu pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: costel galcaionut lupescufrf 

viewscnt
Articole similare