Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Messi l-a făcut fericit pe un copil din Iran care i-a trimis un clip ca să-i arate ce ştie cu mingea. Răspunsul argentinianului

VIDEO | Messi l-a făcut fericit pe un copil din Iran care i-a trimis un clip ca să-i arate ce ştie cu mingea. Răspunsul argentinianului

Lionel Messi

Comentarii

Arat Hosseini, un băieţel iranian, i-a arătat lui Lionel Messi cum se descurcă cu mingea. Starul echipei Barcelona l-a lăudat, comentându-i la clipul video care i-a fost dedicat pe Instagram.

Lionel Messi, căpitanul echipei Barcelona, respectă regulile impuse de autorităţi şi este izolare la domiciliu alături de familia sa, din cauza pandemiei de coronavirus. Timpul liber îi permite starului argentinian să fie mai prezent decât înainte pe site-urile de socializare şi chiar să răspundă la mesajele şi clipurile video care îi sunt dedicate.

Messi l-a făcut fericit pe un copil din Iran printr-un singur comentariu. Arat Hosseini a postat pe Instagram un clip video în care îi arată argentinianului cum se descurcă cu mingea, dar şi modul în care reuşeşte să dea gol, din foarfecă.

Alături de filmuleţ, acesta a scris şi mesajul: „Salut, Lionel Messi, te iubesc". În urma acestei postări, Lionel Messi i-a scris pe Instagram: „Mulţumesc, Arat! Văd mult talent acolo, eşti impresionant! Te îmbrăţişez!".



Hosseini nu a întârziat să îi răspundă lui Messi: „Mulţumesc pentru comentariile tale, Leo. Visez ca într-o zi să joc la Barcelona".

Afla mai multe despre: leo messiraspunsvideo 

viewscnt
Articole similare