Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Messi sau Ronaldo? Cine arată mai bine în startul CM? Hagi şi Rădoi aplaudă evoluţiile portughezului. ”E o diferenţă”

VIDEO | Messi sau Ronaldo? Cine arată mai bine în startul CM? Hagi şi Rădoi aplaudă evoluţiile portughezului. ”E o diferenţă”

Cupa Mondială

Comentarii

Ronaldo nu e doar golgheterul Mondialului, ci şi cel mai lăudat jucător din Rusia! Portughezul este aplaudat de toată lumea pentru evoluţiile sale din debutul competitiei.

Ronaldo a marcat toate cele 4 goluri ale Portugaliei din primele doua meciuri ale turneului final, iar presa lusitană este la picioarele sale. Şi Hagi a fost impresionat de evolutiile starului naţionalei lui Fernando Santos.

”Golgheter, e nouar, după Pele el e nouăle fals, are şi apucături de decar. S-a făcut nouar, acum e ce era Pele înainte, un 9-10 care are de toate. Cap, picior, lovituri libere, şut, fizic - o bestie. Puternic, are de toate, este un profesionist, bravo lui”, a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Cu golul împotriva Marocului, Ronaldo a ajuns la 85 de reuşite pentru selecţionata Portugaliei. Cel mai bun marcator al unei naţionale europene din istorie.

”Din păcate pentru Messi, nu se ridică la nivelul lui Cristiano. Cristiano, dacă am face o paralelă a între cei doi, la primul meci Cristiano a dat trei goluri de unul singur, a scos un egal, pe când Messi nici nu s-a chinuit. Să scoată un rezultat de egalitate, doar a trebuit să rateze penalty-ul, deci e o diferenţa şi e un nivel pe care Cristiano îl arată că între el şi ceilalţi jucători de la CM este o diferenţă”, a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: campionatul mondialmessironaldocr7 

viewscnt
Articole similare