Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Messi scrie în continuare istorie în Champions League. Cât de mult contează hat-trick-ul spectaculos reuşit cu PSV

VIDEO | Messi scrie în continuare istorie în Champions League. Cât de mult contează hat-trick-ul spectaculos reuşit cu PSV
Comentarii

Lionel Messi a avut un debut spectaculos în noul sezon din grupele Ligii Campionilor, cu hat-trick împotriva lui PSV. Este al 8-lea hat-trick pe care Messi îl reuşeşte în Champione League.

Atacantul de 31 de ani a debutat în forţă în noul sezon Champions League. Leo Messi a reuşit un hat-trick în victoria cu 4-0 în faţa lui PSV. Mai întâi a marcat în minutul 32, când a transformat superb o lovitură liberă de la 20 de metri. Apoi, în minutul 77, a marcat dintr-o pasă foarte bună a lui Rakitic. Messi şi-a încheiat recitalul cu un gol înscris în minutul 87, şut pe jos de la 16 metri.

VEZI AICI TOATE GOLURILE MARCATE DE MESSI!

A fost al 8-lea hat-trick pe care Messi l-a reuşit în Liga Campionilor, cele mai multe din istoria competiţiei. De asemenea, a fost golul cu numărul 102 pe care-l marchează în Champions League, tot atâtea cât are şi PSV.

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelonapsvliga campionilor 

viewscnt
Articole similare