Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Metaloglobus - Petrolul 1-2. Un puşti de 17 ani a adus victoria "lupilor galbeni" cu un gol fabulos marcat în minutul 90

VIDEO | Metaloglobus - Petrolul 1-2. Un puşti de 17 ani a adus victoria "lupilor galbeni" cu un gol fabulos marcat în minutul 90

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Metaloglobus Bucureşti, în prima etapă a Ligii 2.

Petrolul a revenit de la 1-0 pentru Metaloglobus. Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 40, dar David Meza Colli a restabilit egalitatea în minutul 53.

Golul victoriei a fost marcat de un puşti de 17 ani, în minutul 90. Este vorba despre Mario Bratu, care a şutat puternic de la mai bine de 20 de metri. Mingea a lovit bara transversală şi, apoi, a intrat în poartă.

VIDEO | Metaloglobus - Petrolul 1-2 (O. Herea 40 / D. Meza Colli 53, M. Bratu 90)

Min. 90: Mario Bratu înscrie cu un şut de la 20 de metri.

Min. 53: David Meza Colli restabileşte egalitatea.

Min. 40: Ovidiu Herea marchează pentru 1-0.

ECHIPELE DE START 

Metaloglobus: Gavrilaş - Sava, Plămadă, Lung, Al. Coman - Mino, Lungu - Duminică, O. Herea, Chiriac - C. Herea
Rezerve: Geantă, Ciubotariu, Cazan, Banu, Ionică, Ghenovici, Vîlceanu 
Antrenor: Marius Măldărăşanu 

Petrolul: Avram - Bărboianu, Sîrghi, Wallace, Ţicu - David Meza Colli, Cioinac - L. Marinescu, Ştefănescu, A. Munteanu - Ianis Stoica
Rezerve: Lungu, Mihăescu, Bratu, Zaharia, Racu, Manolache, Arnăutu
Antrenor: Flavius Stoican


Ploieştenii vor ataca promovarea cu Flavius Stoican antrenor iar drumul spre Liga I începe în Pantelimon cu partida împotriva celor de la Metaloglobus, echipă ce a terminat sezonul trecut pe poziţia a 9-a în divizia secundă. Petrolul a ratat de puţin un loc de baraj în sezonul precedent clasându-se pe locul 4 la sfârşitul celor 38 de etape ale stagiunii 2018 - 2019. Acum Stoican a completat lotul cu mai mulţi fotbalişti cu experienţă în încercarea de a îndeplini obiectivul revenirii în Liga I la patru ani de la reînfiinţarea clubului.

Metaloglobus va începe acest nou sezon al diviziei secunde cu Marius Măldăraşanu ca antrenor şi cu un lot din care vor face parte în continuare fraţii Ovidiu şi Claudiu Herea. Pentru antrenorul de 44 de ani va fi a doua experienţă din carieră după ce acesta a pregătit-o anul trecut pe Astra chiar în Liga I. Atunci după şapte etape, Măldăraşanu era demis deşi nu pierduse niciun meci pe benca giurgiuvenilor. Fostul mijlocaş este originar din Ploieşti şi va avea mâine în faţă echipa pentru care a debutat în cariera de jucător şi pentru care a evoluat în perioada 1996 -1998. 

Afla mai multe despre: liga 2metaloglobuspetrolulmăldărăşanumetaloglobus 

viewscnt
Articole similare