Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Metaloglobus şi Rapid au terminat indecis, scor 0-0. Giuleştenii au ratat şansa de a se apropia la 3 puncte de liderul Turris Turnu Măgurele

VIDEO | Metaloglobus şi Rapid au terminat indecis, scor 0-0. Giuleştenii au ratat şansa de a se apropia la 3 puncte de liderul Turris Turnu Măgurele

Fotbal

Comentarii

Metaloglobus şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, o partidă din etapa a 9-a a Ligii a 2-a, ce s-a disputat la Chiajna.

Chiar dacă a jucat mai bine de 80 de minute în superioritate, Rapidul nu a găsit drumul către poarta lui Gavrilaş. Astfel, a ratat şansa de a se apropia la doar trei puncte de liderul Ligii a 2-a, Turris Turnu Măgurele. Formaţia antrenată de Daniel Pancu a trecut în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului, dar intervenţiile lui Gavrilaş şi lipsa de inspriaţie a atacanţilor giuleşteni s-au opus. Meciul s-a terminat la egalitate, 0-0, şi se anunţă zile agitate în vestiarul Rapidului.

În clasament, după 9 runde, Rapid se află pe locul 4, cu 17 puncte, în timp ce Metaloglobus este pe 7, cu 14 puncte.

VIDEO | Metaloglobus şi Rapid au terminat indecis, scor 0-0

Min. 70: Oanea pasează pe culoar în stânga pentru pătrunderea lui Hlistei, care trage din careu, Ciubotaru deviază la colţul scurt, iar Gavrilaş salvează cu piciorul şi acordă corner. La corner, Gavrilaş este faultat în săritură de Mallo.

Min. 60: Cea mai mare ocazie de gol a celor de la Metaloglobus! Claudiu Herea centrează din lovitura liberă din dreapta, Sota Mino ratează intercepţia cu mingea la colţul scurt, balonul îl loveşte pe Oanea în cap şi se duce razant pe lângă bara a doua.

Min. 54: După o acţiune colectivă de toată frumuseţea, Antonio Sefer a finalizat faza cu un şut cu efect, la colţul stâng, dar peste poartă.

 

Min.10 :Roskopf a scăpat singur cu portarul Nedelcovici, iar acesta a ieşit în întâmpinare folosindu-se de mâini, în afara careului. Centralul partidei a fluierat infracţiunea şi a acordat cartonaş galben. După o scurtă sfătuire cu asistentul, arbitrul a revenit şi i-a acordat cartonaş roşu portarului lui Metaloglobus. Reluările îi dau dreptate centralului. Intervenţia lui Nedelcovici a avut loc în postura de ultim apărător.

Decizia nu le-a priit prea bine gazdelor, care au tăbărât pe centralul Robert Avram din Piteşti. În meleu au fost prinşi şi jucătorii de Rapid. Au primit cartonaş galben: Antonio Sefer - Rapid, Andrei Lungu şi Ovidiu Herea - Metaloglobus.


 

LIVE VIDEO | Metaloglobus - Rapid 0-0

 

ECHIPELE DE START

Metaloglobus: Nedelcovivi - Lung, Ciubotariu, Cazan, Coman - Sava, Duminică, Ciocâlteu, Lungu - N. Herea, C. Herea; Rezerve: Gavrilaş - Plămădă, Stoianovici, Mino, Ionică, Banu, Ghenovici.
Antrenor: Marius Măldărăşanu

Rapid: Dragia - Voicu, Manole, Mallo, Oanea - Lazăr, Piriz, Sefer, Hlistei, Creţu - Roskopf; Rezerve: Tătaru, Iacob, Jorza, Panoiu, Djuric, Dulca, Dodoi
Antrenor: Daniel Pancu


UPDATE: Deşi gileştenii joacă în deplasare, imnul Rapidului răsună pe stadionul din Chiajna

În campionat, Metaloglobus este pe locul 7, cu 13 puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 16 puncte Va fi o confruntare între foştii colegi de la Rapid, Marius Măldărăşanu, Ovidiu Herea, Alexandru Coman şi Daniel Pancu. Va fi un sentiment aparte pentru antrenorul Marius Măldărăşanu şi fotbalistul Ovidiu Herea, doi oameni care au cunoscut cele mai mari satisfacţii sportive în tricoul grupării din Giuleşti.

"Va fi ciudat. Va fi primul meci de calitatate de antrenor contra unei foste echipe, alături de care am trăit foarte mari satisfacţii. Eram sigur că la un moment dat mă voi întâlnci cu Daniel Pancu ca şi adversar", a declarat Marius Măldărăşanu, înaintea duelului cu formaţia pentru care a evoluat timp de 10 ani.

De asemenea, Ovidiu Herea, cel care evoluat 7 sezoane la Rapid, a declarat că nu se va bucura dacă va marca împotriva celor de la Rapid.

"E prima dată când voi juca împotriva Rapidului de când am plecat, şi cu siguranţă o să fie ciudat să joc împotriva lor, dar trebuie să îmi fac treaba aici unde sunt. Cu siguranţă nu mă voi bucura dacă marchez. Am stat 7 ani acolo. Au fost aproape 7 ani cei mai frumoşi din cariera mea şi cu siguranţă îmi va fi greu să mă bucur împotriva lor", a declarat Herea.

LIVE VIDEO | Metaloglobus - Rapid 0-0

De partea cealaltă, antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a ţinut să lămurească mai multe aspecte înaintea confruntării cu foştii săi colegi. Printre acestea, a încercat să clarifice şi nelămuririle celor care se întreb de ce nu au ajuns Măldărăşanu, Herea sau Coman în curtea Rapidului.

"Metaloglobus formează o echipă foarte bună pe hârtie, cu jucători experimentaţi. Întâlnim foşti colegi de-ai mei, în frunte cu Măldărăşanu, cu Ovidiu, cu Alexandru Coman, Dani Lung. Mă aşteapt la un joc foarte dificil. Fiindcă se joacă la Chiajna, ei sunt avantajaţi, pentru că meciurilor lor de acasă le joacă pe teren sintetic. Cu toate acestea, noi suntem într-un moment bun
Eu ce aş vrea să vă spun, pentru că sunt puţin prins la mijloc şi nu-mi convine să fiu înghesuit pe subiectele astea, că mi s-au mai făcut reproşuri, dar total neadevărate şi e bine ca oamenii să ştie cum stau lucrurile şi adevărul pur. Mi s-a reproşat că din cauza mea nu ştiu cine nu a ajuns. Începând cu Măldă, care a fost primul nume propus de mine când am început acest proiect, care îşi dăduse acordul, dar din cauza unei virgule sau a unui punct s-a răzgândit. Şi-a dorit foarte mult să antreneze în Liga 1 şi a ajuns să antreneze foarte bine la Astra. Ovidiu şi Claudiu au avut oferte de la noi când eram în Liga a 4-a. Vedeam mesajele pe care le schimbau cu Nico, era lângă mine, eram în cantonament în Turcia. Ştiu şi ofertele care li s-au făcut. Au ales alt drum, au fost la Baloteşti şi eu am spus de atunci că orice jucător care ne-a refuzat în Liga a 4-a pentru că nu a avut încredere în proiectul nostru nu va mai avea şansa să joace la Rapid, dar am trecut şi peste lucrul acesta. Claudiu ştiţi foarte bine a fost ofertat în vară. Mi l-am dorit doar pe Claudiu, pentru că Ovidiu nu avea loc în sistemul meu. Claudiu era inter, în 4-3-3, la Ovidiu nu aveam pur şi simplu unde să îl pun. Claudiu ne-a refuzat şi de data asta. Alexandru Coman ne-a refuzat la liga a 3-a. Şi-a dorit în vară, i-am explicat că sunt Voicu şi Băjan pe poziţia lui. M-am trezit cu telefonul închis în nas, nu ştiu care e motivul", a povestit Pancu.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare