Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Mi-l amintesc pe Hagi, Maradona din Carpaţi”. Cristiano Bergodi a rememorat perioada în care se duela cu Brescia Romena

VIDEO | ”Mi-l amintesc pe Hagi, Maradona din Carpaţi”. Cristiano Bergodi a rememorat perioada în care se duela cu Brescia Romena

Top Interviuri

Comentarii

La TOP INTERVIURI cu Alexandru Săbău, Cristiano Bergodi a vorbit atât despre perioada în care s-a făcut remaract ca jucător, cât şi despre cariera sa de antrenor.

Jucătorul Cristiano Bergodi a început fotbalul la Pescara în 1980. Patru ani mai târziu avea să debuteze pentru prima echipă a clubului, formaţie pentru care strâns 97 de meciuri. Din 1989 a ajuns la Lazio Roma.

În Capitală, Bergodi a jucat nu mai puţin de 7 ani. 160 de meciuri în tricoul lazialilor şi 4 goluri marcate, iar Bergodi a devenit unul dintre fundaşii reprezentativi ai clubului în anii 90.

În perioada în care evolua pentru Lazio, Cristiano şi-a amintit că a întâlnit o serie de jucători români importanţi.

La Top Interviuri cu Alexandru Săbău, Bergodi a rememorat duelurile cu fotbaliştii Generaţiei de Aur care evoluau în Serie A la acea vreme: ”M-am întâlnit cu Brescia unde era Gică Hagi, era Neluţu Sabău, Răducioiu după, nu l-am întâlnit. Dănuţ Lupu, Mateuţ mi se pare că erau la acea vreme. Şi era Mircea Lucescu antrenorul. Era o echipă foarte bună şi un antrenor extraordinar ca Mircea. Hagi ca fotbalist era în Italia atunci îl numeau Maradona din Carpaţi. A fost unul din cei mai buni jucători, Gică Hagi e cunoscut în toată lumea ca jucător şi era extraordinar. Mai ales după '94, când a dat gol din distanţe lungi cu Argentina, cu Columbia. Păcat că nu a ajuns în semifinală România cu Brazilia. Au pierdut la prelungiri, la penalty-uri cu Suedia. Îmi aduc aminte cu Florin Prunea în poartă, Generaţia de Aur, extraordinară” şi-a amintit Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: alexandru săbăutop interviuricristiano bergodi,  

viewscnt
Articole similare