Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mi se rupe de asta acum! Am câştigat Liga Campionilor!". Kai Havertz, savuros după ce a adus victoria lui Chelsea în finala de la Porto

VIDEO | "Mi se rupe de asta acum! Am câştigat Liga Campionilor!". Kai Havertz, savuros după ce a adus victoria lui Chelsea în finala de la Porto

Chelsea

Comentarii

Chelsea a câştigat Liga Campionilor în faţa lui Manchester City, scor 1-0 la Porto, prin golul marcat de Kai Havertz (21 de ani), un fotbalist criticat din cauza preţului care s-a plătit pe el. La finalul partidei, germanul a oferit o reacţie genială la adresa contestatarilor.

Havertz, reacţie savuroasă: "Mi se rupe de asta! Am câştigat Liga Campionilor!"

Kai Havertz a adus victoria lui Chelsea în finala Ligii Campionilor după ce a marcat contra lui Manchester City, în minutul 42 din prima repriză a finalei din Portugalia. Neamţul e unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria lui Chelsea, iar prestaţiile sale n-au fost întotdeauna cele mai bune, lucru pentru care a fost criticat de specialişti.

După ce a adus victoria din Liga Campionilor, Havertz a oferit o reacţie savuroasă la adresa celor care-l critică din cauza preţului său exorbitant: "Mi se rupe de asta acum! La dracu’, tocmai am câştigat Liga Campionilor! Nu ştiu ce să mai zic. Am meritat acest trofeu", a spus Kai Havertz la finalul partidei, pe teren.

Havertz a adus victoria lui Chelsea, dar omul meciului a fost declarat N'Golo Kante. Mijlocaşul crescut de Bayer Leverkusen a marcat de nouă ori şi a livrat nouă pase de gol în 45 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Chelsea.

  • 80 de milioane de euro este preţul plătit de Chelsea în schimbul lui Kai Havertz, în vara trecută

Afla mai multe despre: kai havertzliga campionilorreactievideo 

viewscnt
Articole similare