Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Mi se rupe de asta acum! Am câştigat Liga Campionilor!". Kai Havertz, savuros după ce a adus victoria lui Chelsea în finala de la Porto

VIDEO | "Mi se rupe de asta acum! Am câştigat Liga Campionilor!". Kai Havertz, savuros după ce a adus victoria lui Chelsea în finala de la Porto

Chelsea

Comentarii

Chelsea a câştigat Liga Campionilor în faţa lui Manchester City, scor 1-0 la Porto, prin golul marcat de Kai Havertz (21 de ani), un fotbalist criticat din cauza preţului care s-a plătit pe el. La finalul partidei, germanul a oferit o reacţie genială la adresa contestatarilor.

Havertz, reacţie savuroasă: "Mi se rupe de asta! Am câştigat Liga Campionilor!"

Kai Havertz a adus victoria lui Chelsea în finala Ligii Campionilor după ce a marcat contra lui Manchester City, în minutul 42 din prima repriză a finalei din Portugalia. Neamţul e unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria lui Chelsea, iar prestaţiile sale n-au fost întotdeauna cele mai bune, lucru pentru care a fost criticat de specialişti.

După ce a adus victoria din Liga Campionilor, Havertz a oferit o reacţie savuroasă la adresa celor care-l critică din cauza preţului său exorbitant: "Mi se rupe de asta acum! La dracu’, tocmai am câştigat Liga Campionilor! Nu ştiu ce să mai zic. Am meritat acest trofeu", a spus Kai Havertz la finalul partidei, pe teren.

Havertz a adus victoria lui Chelsea, dar omul meciului a fost declarat N'Golo Kante. Mijlocaşul crescut de Bayer Leverkusen a marcat de nouă ori şi a livrat nouă pase de gol în 45 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Chelsea.

  • 80 de milioane de euro este preţul plătit de Chelsea în schimbul lui Kai Havertz, în vara trecută

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...