Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Michael Ballack a ignorat total două fete sexy care dansau lângă el. :) Finala Champions League a fost mult mai importantă pentru el

VIDEO | Michael Ballack a ignorat total două fete sexy care dansau lângă el. :) Finala Champions League a fost mult mai importantă pentru el
Comentarii

Michael Ballack a oferit una dintre cele mai tari imagini care au legătură cu finala Champions League, Manchester City - Chelsea 0-1. Fostul mare mijlocaş german n-a fost în niciun moment atras de două fete care dansau în club şi a preferat să urmărească meciul.

Finala Champions League l-a prins în Ibiza pe Michael Ballack, unul dintre cei mai mari mijlocaşi din istoria Germaniei, pentru care a jucat de 98 de ori şi a marcat 42 de goluri. Însă acest lucru nu l-a împiedicat să ”chiulească” de la petrecere şi să vadă meciul dintre Manchester City şi Chelsea.

Aflat într-un club, Michael Ballack n-a avut de ales şi a urmărit partida de pe un telefon mobil. Lângă el, pe scenă, două fete îmbrăcate sexy întreţineau atmosfera cu un dans lasciv. Însă Michael Ballack a preferat să-şi vadă de-ale lui.

Michael Ballack, cea mai tare imagine. Finala Champions League, mai tare decât două dansatoare sexy

Ajuns la 44 de ani, Michael Ballack a avut o carieră impresionantă. A reuşit să ia titlul cu FC Kaiserslautern, apoi a fost de 3 ori campion cu Bayern şi în 2006 s-a transferat la Chelsea, unde a jucat până în 2020. A fost campion şi în Anglia şi a fost desemnat de 3 ori la rând cel mai bun fotbalist german.

Pasiunea pentru fotbal nu i-a dispărut nici acum, la 44 de ani. Aflat într-un club din Ibiza, Michael Ballack n-a putut să stea departe de fotbal şi a urmărit finala Champions League de pe telefonul mobil.

N-a contat nici măcar că două fete sexy dansau pe scena aflată lângă masa lui. În imagini se poate observa cum Michael Ballack este captivat în totalitate de meciul dintre Manchester City şi Chelsea. La final, fostul mare mijlocaş german a avut ce sărbători, după ce fosta sa echipă, Chelsea, a reuşit să câştige trofeul Ligii Campionilor.

De altfel, Michael Ballack a fost şi el foarte aproape de trofeu, în 2008, când juca la Chelsea, dar a pierdut în finală în faţa lui Manchester United, după loviturile de departajare.

Afla mai multe despre: michael ballack 

viewscnt
Articole similare