Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihaela Buzărnescu a avut parte de o premieră la Bucureşti: a participat la Kids Day. Puştii s-au înghesuit la poze şi autografe

VIDEO | Mihaela Buzărnescu a avut parte de o premieră la Bucureşti: a participat la Kids Day. Puştii s-au înghesuit la poze şi autografe

Tenis

Comentarii

Încet, dar sigur, Mihaela Buzărnescu devine unul dintre idolii copiilor din România. Alături de Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru, Buzărnescu a participat pentru prima dată la un eveniment dedicat copiilor. Bucuria celor mici a fost de nedescris: au făcut poze, au luat autografe şi au jucat tenis cu favoritele lor.

”Pentru mine era o fericire imensă să pot fi copil de mingi şi să-i văd pe marii jucători participând la turneele de la noi din ţară aşa că...”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Buzărnescu şi-a stabilit obiectivul la turneul de la Bucureşti.

”În urmă cu vreo două luni de zile am jucat o finală la Praga împotriva Petrei Kvitova şi am văzut ce senzaţie a avut ea şi ce sentiment a avut când a câştigat acasă acel turneu şi ce public a avut alături. Aşa că îmi doresc tare mult ori eu ori altă româncă să putem ajunge în finală şi să şi câştigăm acest titlu”, a mai spus Buzărnescu.

”Da suntem foarte multe jucătoare pe tabloul principal cât şi în calificari. Mi-am propus să joc cât pot eu de bine, să dau tot ce pot, mai ales că sunt acasă şi toată lumea vine să mă susţină”, a spus  Gabriela Ruse.

Afla mai multe despre: brd bucharest open 

viewscnt
Articole similare