Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihaela Buzărnescu a fost ameninţată cu moartea. "Mi-au spus că ştiu unde stau şi că mă vor omorî"

VIDEO | Mihaela Buzărnescu a fost ameninţată cu moartea. "Mi-au spus că ştiu unde stau şi că mă vor omorî"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a recunoscut că a fost ameninţată cu moartea după anumite meciuri care nu s-au terminat aşa cum şi-ar fi dorit pariorii înrăiţi. Cu toate acestea, Miki s-a obişnuit cu astfel de mesaje şi le tratează ca atare.

Mihaela Buzărnescu este una din jucătoarele care au impresionat lumea tenisului mondial, cu ascensiunea sa din ultimii ani, una târzie, dar plină de succes. A încheiat sezonul 2016 pe locul 377 WTA, în 2017 a terminat pe locul 72 WTA, iar în 2018 a încheiat pe locul 24 WTA. Cea mai bună clasare din istorie a fost consemnată în luna octombrie a anului 2018, când a fost pe locul 20 WTA, la vârsta de 30 de ani.

Cu toate acestea, au fost şi momente în dificile în cariera sa. În afara numeroaselor accidentări, care au ţinut-o ani de zile departe de tenisul de perfomanţă, au fost şi momente înc are s-a temut pentru viaţa ei. Mai mulţi fani furioşi i-au trimis mesaje de ameninţare cu moartea, după meciurile susţinută de româncă. Două meciuri au rămas de referinţă în memoria jucătoarei din România. Primul, a fost în 2018, după o înfrângere la Charlestone în faţa italiencei Sara Errani. Atunci, Buzărnescu a avut set şi 6-5, însă nu a putut închide meciul, apoi a fost învinsă. Cel de-al doilea meci a avut loc anul trecut, la Lausanne, când Buzărnescu a fost învinsă de Fiona Ferro, după ce a avut set şi 5-2. A cedat setul doi în tie-break, apoi a cedat şi setul trei. De fiecare dată, au curs mesajele negative la adresa sa, cele mai grave fiind cele în care era ameninţată cu moartea.

"(Care a fost cel mai dur mesaj pe care l-ai primit?) Că te omorâm, că ştim unde stai.... astea sunt cele mai urâte. După, mi-au spus şi alte jucătoare şi am vorbit şi cu cei de la WTA, că sunt normale, că aşa sunt fanii aceştia care nu au idee că nu eşti robot şi nu poţi să câştigi mereu sau că poţi să pierzi de la set. Cum am fost eu la Lausanne anul trecut, când am condus cu 6-1, 5-2, şi am pierdut. Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, cât de supărată am fost. Mesaje dintr-acestea, nici nu ne mai uităm la ele, le ştergem. Eu oricum socializez foarte mult cu persoanele de pe social media care mă urmăresc şi îmi scriu, pentru că  îmi place să văd că sunt alături de mine, că sunt curioşi de activităţile mele zilnice sau periodice. Îi respect şi mi se pare absolut normal să le răspund cât pot", a declarat Miki Buzărnescu, la Telekom Sport.

În acest moment, Mihaela Buzărnescu se află pe locul 111 WTA. Ultimul meci disputat de Miki a fost în luna septembrie a anului 2019, la Tashkent (Uzbekistan), împotriva unei alte românce, Jaqueline Cristian, unde a abandonat după primul set.

Afla mai multe despre: tenisbuzarnescu 

viewscnt
Articole similare