Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihaela Buzărnescu are probleme. Este acuzată că a încasat bani pe nedrept

VIDEO | Mihaela Buzărnescu are probleme. Este acuzată că a încasat bani pe nedrept

Tenis

Comentarii

Continua problemele pentru Mihaela Buzărnescu. Accidentarea suferită în urmă cu o lună a fost doar începutul: sportiva noastră a fost reclamată la WTA pentru că ar fi încasat bani pe nedrept la US Open.

Decizia de a se retrage de la US Open, cu doar două ore înainte de meciul din primul tur, îi poate aduce mari probleme Mihaelei Buzărnescu.

Luxemburgheza Mandy Minella a făcut o reclamaţie la WTA în care a acuzat-o pe sportiva noastră că s-a înscris pe tabloul principal al competiţiei, deşi suferise o accidentare gravă care nu i-ar fi permis să joace. Minella susţine că Buzărnescu a făcut acest lucru doar pentru a încasa jumătate din sumă oferită pentru participarea în primul tur. În plus, aceasta acuză şi faptul că a ratat un loc pe tabloul principal din cauza retragerii sportivei noastre.

Antenorul jucătoarei Mandy Minella a afirmat că aceasta a contactat deja o echipă de avocaţi şi va da în judecată WTA: "Suntem în contact cu o echipă de avocaţi din Orlando. Nu este vorba despre domnişoara Buzărnescu, ea a acţionat legal, deşi din punct de vedere moral lucrurile sunt discutabile. WTA trebuie să-şi asume însă responsabilitatea.

Nici Begu nu traversează o perioadă bună pe final de sezon: a întrerupt colaborarea de cinci ani cu antrenorii Adrian Cruciat şi Artemon Apostu Efremov. În 2018, Begu a pierdut 21 din cele 41 de meciuri jucate, iar în ultimele opt partide a obţinut o singura victorie. În acest moment, ocupî locul 59 WTA.

Afla mai multe despre: buzarnescu 

viewscnt
Articole similare