Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihaela Buzărnescu, copleşită la final: "Nu mă gândeam în nicio clipă că voi pierde acest meci!" Ce s-a întâmplat după ce a condus cu 3-0

VIDEO | Mihaela Buzărnescu, copleşită la final: "Nu mă gândeam în nicio clipă că voi pierde acest meci!" Ce s-a întâmplat după ce a condus cu 3-0

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a fost învinsă de Katerina Siniakova (44 WTA), scor 4-6, 2-6, şi a ratat şansa de a tranşa partida în favoarea României.

Miki a început excelent partida şi a condus cu 3-0 în primul set, dar din acel moment ceva s-a rupt, iar adversara s-a impus în minim de seturi. La final, Buzărnescu a precizat că era convinsă că se va impune, în momentul în care s-a desprins la 3-0.

Chiar dacă a fost învinsă în ambele partide, sportiva clasată pe locul 29 WTA spune că e mulţumită de modul în care s-a prezentat şi speră să primească din nou şansa de a juca şi la următoarea confruntare din Fed Cup.

"A fost ceva presiune, am inceput foarte bine, am condus cu 3-0 si nu ma gandeam vreo clipa ca voi pierde acest meci. Din pacate, si ea a avut o forma fizica destul de bine, a alergat la niste mingi pe care nu ma asteptam sa le scoata si nu stiu ce sa va mai spun. Sunt suparata ca daca era sa castig meciul, nu mai trebuia sa se joace acest meci de dublu. Nu am jucat rau, dar cam aia e.



A servit ea bine, dupa care nu imi mai amintesc exact, mi-am pierdut serviciul la 3-1 cu cateva mingi greute si apoi ea a prins curaj mai mult.

Sper ca meciurile mele pierdute sa nu fie negative pentru urmatoarea partida de Fed Cup şi să mai am ocazia să joc meci de simplu. Bineînţeles că asta va depinde şi de forma mea din urmatoarele concursuri, până în aprilie. Probabil îmi trebuie mai multă răutate pe teren şi în rest m-am simţit ok.

Nu am jucat rău în aceste două partide, sigur că puteam mai mult, ar trebui mai mult ca sigur să îmbunătăţesc mai mult serviciul.

Jocul meu este oricum un joc ofensiv, dar una peste alta nu au avut nimic de reproşat după acest meci.

Probabil dacă aş fi fost refacută mai devreme decât s-a întâmplat ca să am mai multe meciuri în picioare în ultima vreme. În schimb forma mea este pe drumul cel bun, de când am ajuns în Australia nu am jucat rău şi se vede că sunt undeva acolo, sper să depăşesc pragul acesta şi să câştig un meci ca să am o altă satisfacţie, deocamdată rămân cu un gust amar de fiecare dată"
, a declarat Mihaela Buzărnescu la final.

Afla mai multe despre: buzarnescu 

viewscnt
Articole similare