Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Căpăţână, dezamăgit după înfrângerea cu FC Viitorul: "Au câştigat nemeritat. Chiar e dureros"

VIDEO | Mihai Căpăţână, dezamăgit după înfrângerea cu FC Viitorul: "Au câştigat nemeritat. Chiar e dureros"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul celor de la FC Voluntari, Mihai Căpăţână, a avut două ocazii bune de a marca împotriva celor de la Viitorul Constanţa, însă a fost ocolit de şansă. Atât el, cât şi echipa sa care a fost învinsă printr-un gol marcat în minutul 89.

FC Voluntari rămâne ultima în Liga 1, cu doar 8 punct acumulate în 19 partide disputate. Frustrant este pentru ilfoveni faptul că, în ultimele etape, jocul s-a îmbunăţit vizibil, însă nu s-au materializat şi pe tabela de joc, implict în clasament.
 
Mihai Căpăţână consideră că Viitorul nu merita să se impună, luni seară, la Voluntari, şi că un blestem pare să fie aruncat asupra echipei sale.
 
"Ei au câştigat în seara asta nemeritat. De fiecare dată, parcă se întâmplă câte ceva la fiecare meci. Cum a fost şi meciul acesta, conducem în minutul 67, jucam bine, puneam presiune, stăteam bine în teren şi parcă de-odată se întâmplă ceva şi nu reuşim să obţinem nimic. E dureros, chiar e dureros. Nu ştiu ce explicaţii să găsim. După cum se vede, ne creem ocazii, jucăm, stăm bine în teren, dar nu reuşim să obţinem punct sau puncte, ăsta e cel mai dureros lucru. Cred că explicaţii s-ar găsi, probabil că acolo în faţa porţii nu suntem cum trebuie, dacă nu reuşim să marcăm din atâtea ocazii. Dar eu sper să se remedieze problema aceasta. Avem două meciuri foarte grele, la Craiova şi cu CFR acasă. Dar cum aţi văzut şi dumneavoastră, oricine poate bate pe oricine. Sperăm să obţinem şi noi ceva din aceste două meciuri", a spus Mihai Căpăţănă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare