Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Dobre a marcat pentru Bournemouth, în victoria cu Southampton, în Premier League Cup

VIDEO | Mihai Dobre a marcat pentru Bournemouth, în victoria cu Southampton, în Premier League Cup

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Alexandru-Mihai Dobre (21 de ani), legitimat la formaţie de Premier League, Bournemouth, a marcat un gol pentru echipa de rezerve, în victoria obţinută în faţa celor de la Southampton, scor 2-0, în Premier League Cup.

Internaţionalul român de tineret a marcat în prima repriză, cu un şut năpraznic de la aproximativ 20 de metri, lăsându-l fără reacţie pe portarul celor de la Southampton. Formaţia sa a mai marcat o dată şi "îngheţat" tabela la 2-0.

Alexandru Dobre a marcat în toate cele trei meciuri din grupa de Premier League Cup, iar Bournemouth s-a calificat în faza următoare a competiţiei de pe prima poziţie, peste Stoke City, Southampton şi Nottingham Forest.

Mihai-Alexandru Dobre s-a născut pe 30 august 1998, la Bucureşti şi a început fotbalul la Viitorul "Mihai Georgescu" Cluj-Napoca. A făcut pasul către Anglia în urmă cu trei ani, semnând cu Bournemouth.

Nu a apucat să debuteze în Premier League, însă a fost împrumutat în ligile inferioare, în trei rânduri, la Bury, Rochdale şi Yeovil Town. În schimb, s-a aflat de cinci ori pe banca de rezerve a formaţiei de seniori, în meciurile din Cupa Anglia şi Cupa Ligii Angliei, fără să intre pe teren.

La 21 de ani, Mihai Dobre are 8 selecţii pentru echipa naţională de tineret U21 a României şi este cotat la 50.000 de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare