Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Iosif "loveşte" din nou! Tehnicianul a citat din poetul roman Horaţiu după victoria cu U Cluj. "Ştiţi ce a spus? Trăieşte clipa. Eu asta fac"

VIDEO | Mihai Iosif "loveşte" din nou! Tehnicianul a citat din poetul roman Horaţiu după victoria cu U Cluj. "Ştiţi ce a spus? Trăieşte clipa. Eu asta fac"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul interimar al celor de la Rapid Bucureşti, Mihai Iosif, nu se dezminte nici după victoria scor 1-0, de joi seară, cu U Cluj. După ce a citat din Mihai Eminescu, Iosif a schimbat total registrul şi l-a citat pe celebru poet antic Horaţiu - Quintus Horatius Flaccus.

Chiar dacă jocul nu este extrem de convingător, Rapidul a adunat două victorii extrem de importante în ultimele două runde, cu Farul Constanţa, scor 2-1, şi U Cluj, 1-0, şi poate spera din nou la accederea în locurile de play-off pentru promovarea în Liga 1. Golul victoriei în partida cu U Cluj a fost marcat de Rareş Ilie, fotbalist de 17 ani, în minutul 56.

Extrem de bucuros pentru succesul formaţiei sale, Mihai Iosif a oferit din nou o mostră de literatură clasică.

"Mă simt foarte bine. Mi-era dor de asemenea momente, am trăit însă şi duminică aceste momente. Cred că arătăm din ce în ce mai bine, am controlat jocul în cea mai mare parte a lui, am avut ocazii mari, per total suntem mulţumiţi de joc, şi de rezultat. Ţîră era normal să fie supărat, l-am schimbat din motive tactice. N-a fost schimbat la câteva minute, ci la 45 de minute. Ştiţi ce a spus Horaţiu? Trăieşte clipa! Eu asta fac. E conducerea aici, puneţi dumneavoastră întrebări. Suntem aproape de playoff, câştigând acest joc, ne apropiem de playoff, dar promovarea este departe. Eu nu mă pot supăra la Rapid, ne bucurăm de această victorie, iar restul...Dumnezeu ştie", a declarat Iosif, la finalul partidei cu Rapid.

În urmă cu trei săptămâni, când echipa sa a fost învinsă de CS Mioveni, scor 0-3, Mihai Iosif l-a citat pe Mihai Eminescu. Chiar dacă emoţiile şi-au pus amprenta, acesta s-a descurcat onorabil în final.

"‘Critici voi cu flori deşerte care roade n-aţi adus, e uşor a scrie versuri, când nimic nu ai de spus’. Asta vreau să le transmit criticilor mei. Cum spunea Mihai Eminescu", declara Iosif, la finalul acelui meci.

În urma succesului cu U Cluj, Rapid a urcat pe locul 7 în clasament, cu 19 puncte, la egalitate cu ACS Viitorul Târgu-Jiu şi la 4 puncte de liderul FC U Craiova. Mai sunt de jucat nouă etape din sezonul regulat, apoi se va trece în sistemul play-off /play-out, tur-retur.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare