Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mihai Neşu, un OM remarcabil. Proiectul Sf Nectarie prinde contur. Poţi ajuta şi tu: Trimite un SMS cu textul CRED la 8844

VIDEO Mihai Neşu, un OM remarcabil. Proiectul Sf Nectarie prinde contur. Poţi ajuta şi tu: Trimite un SMS cu textul CRED la 8844

Diverse

Comentarii

Acest video a fost creat în totalitate de Mihai Neşu, cu pixul în gură. La fel, tot ceea ce înseamnă proiectare şi plan.

Fundatia Mihai Nesu este o organizatie primitoare, creata de Mihai Nesu pentru sustinerea copiilor cu dizabilitati neuromotorii, pentru ca acestia prin terapii precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupatioanala, hidroterapie, hipoterapie,Therasuit sa se insanatoseasca, sa creasca mari, veseli, increzatori si sa se poata bucura de copilarie si de viata, la fel ca toti copiii si oamenii sanatosi.

”Tu îi poţi ajuta să aibă un viitor!” este mesajul Fundaţiei Mihai Neşu pentru campania Complexul de Recuperare caritabil Sf Nectarie, dedicat copiilor cu dizabilităţi. Acest video, pe care îl puteţi urmări mai jos a fost creat în totalitate de Mihai Neşu, cu pixul în gură. La fel, tot ceea ce înseamnă proiectare şi plan a acestui proiect. 

Te poţi implica şi tu şi îl poţi ajuta pe Mihai Neşu să ofere un viitor mai bun copiilor cu dizabilităţi. Trimite un SMS cu textul CRED la 8844 şi poţi face ca aceşti copii să aibă un viitor mai bun. Vei dona astfel 2 euro pentru construirea Complexului de Recuperare caritabil Sf Nectarie, dedicat copiilor cu dizabilităţi din România.

Afla mai multe despre: mihai neşu 

viewscnt
Articole similare