Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Pintilii, apărat de un jucător din vestiar. Ce fotbalist de la FCSB l-a contrazis pe Becali: "Nu se poate aşa ceva"

VIDEO | Mihai Pintilii, apărat de un jucător din vestiar. Ce fotbalist de la FCSB l-a contrazis pe Becali: "Nu se poate aşa ceva"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat alb, pe Arena Naţională, în derby-ul etapei a 10-a din Liga I, cu CFR Cluj, iar acum vicecampioana României a rămas la 10 puncte în spatele ardelenilor, care ocupă prima poziţie din clasament.

Imediat după remiza cu CFR Cluj, patronul celor de la FCSB a declarat că Mihai Pintilii a jucat ultimul său meci pentru gruparea roş-albastră. De acum, mijlocaşul ar putea ocupa postul de antrenor secund.

"Vorbisem cu el ca să fie ultimul meci la care să mă ajute. Într-un fel, m-a ajutat. Faptul că nu am pierdut meciul ăsta, m-a ajutat. Vine Nedelcu, este Oaidă, Ovidiu Popescu. Dacă este căpitan, îl ţinem în staff. Şi aşa nu avem secund. O să îl ţinem secund pe Pintilii şi cu asta, basta!" , a spus Gigi Becali.

Însă patronul vicecampioanei României a fost contrazis chiar de unul dintre cei mai importanţi jucători. Florin Tănase a sărit în apărarea lui Pintilii şi a declarat că FCSB are nevoie în continuare de serviciile mijlocaşului de 34 de ani,

"Cu siguranţă, Pinti a simţit ceva la picior. Nu se poate aşa ceva, nu are cum să fie ultima partidă, este liderul din vestiar şi avem nevoie de el" , a spus Florin Tănase.

Afla mai multe despre: pintiliifcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare