Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Popescu abia aşteaptă să ajungă în Scoţia: "Dacă o să fie nevoie, mă îmbrac şi în fustele lor"

VIDEO | Mihai Popescu abia aşteaptă să ajungă în Scoţia: "Dacă o să fie nevoie, mă îmbrac şi în fustele lor"
Comentarii

Mihai Popescu şi-a făcut toate temele înainte de a pleca la St. Mirren. A adunat informaţii de la un fost coleg de la Berceni. Noua echipă fundaşului central se află, după 21 de etape, pe locul al 11-lea din 12 în Premiership, la două puncte avans de ultima clasată, Dundee FC.

"M-am uitat şi eu cât am putut atunci când am aflat. M-am uitat pe lot, pe locul din clasament. Am văzut că este o echipă nou-promovată, dar sper să fac o treabă bună şi cu noii mei colegi. Sper să evităm retrogradarea. 

Am avut un coleg la Berceni, în urmă cu doi, trei ani pe vremea când jucam în Liga a II-a. El a ajuns să joace în Scoţia. Urmărindu-l pe Instagram, am ţinut legătura şi am luat câteva informaţii. Am înţeles că este o echipă destul de bună acolo. Au avut ceva probleme, dar am înţeles că banii sunt la zi. Deci, ce ne interesează pe noi, este în regulă. Sper să fie aşa şi să nu îmi fi dat informaţii greşite.

Sper să nu mă pună să mă îmbrac în fustele lor, dar dacă o să fie nevoie, o să fac şi lucrul acesta" , a declarat Mihai Popescu.

În Scoţia, Mihai Popescu va da peste echipa antrenată de Steven Gerard, Glasgow Rangers, care este a doua clasată, la egalitate cu liderul Celtic, care are un meci mai puţin disputat.

Mihai Popescu şi-a început cariera la Dinamo şi a mai fost împrumutat până acum la Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari. La echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, fundaşul central a adunat 40 de meciuri şi a reuşit să înscrie de patru ori şi să dea un assist.

1 trofeu a câştigat Popescu până acum: Supercupa României cu Voluntari, în 2017
1993 este anul naşterii lui Mihai Popescu
500.000 de euro este cota lui Mihai Popescu, potrivit transfermarkt.de

Afla mai multe despre: mihai popescuscotiabercenist mirren 

viewscnt
Articole similare