Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Roman, după ce a jucat împotriva fostei echipe: "E destul de dificil..." Ce speranţe are de la finalul de an

VIDEO | Mihai Roman, după ce a jucat împotriva fostei echipe: "E destul de dificil..." Ce speranţe are de la finalul de an

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat la Botoşani, 3-1, într-o partidă în care Mihai Roman a revenit pe terenul pe care a evoluat timp de doi ani. Fostul fotbalist de la Rapid sau Toulouse a făcut calculele prin care echipa sa poate termina anul pe primul loc.

"E destul de dificil să joci contra echipei la care ai evoluat. M-am simţit foarte bine aici şi le doresc succes în continuare, să câştige cât mai multe meciuri", a declarat mijlocaşul în vârstă de 34 de ani despre revenirea la Botoşani. 

Cu privire la finalul de an, Roman ştie cum FCSB poate termina 2018 în fruntea Ligii 1. Viitorul lui Hagi trebuie să ia puncte cu CFR, iar vicecampioana să câştige cu ardelenii: "Viitorul joacă un fotbal bun acasă, cred că o să facă un meci bun şi o să-i încurce (n.r. - pe CFR). Ne aşteaptă unul dintre cele mai grele meciuri, dar cred că putem să îi învingem. Jucăm pe Naţional Arena, cu publicul de partea noastră şi sperăm să câştigăm"

Afla mai multe despre: mihai romanfcsbfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare