Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Roman, după ce a reuşit una dintre cele mai tari faze ale anului: ”Mă bucur că mi-a ieşit”

VIDEO | Mihai Roman, după ce a reuşit una dintre cele mai tari faze ale anului: ”Mă bucur că mi-a ieşit”

Superliga

Comentarii

Mihai Roman a reuşit una dintre cele mai frumoase centrări din acest sezon, din ”rabona”, în FC Botoşani - CS U Craiova 2-1. Atacantul de 26 de ani spune că el ar fi trebuit să fie în locul lui Lorand Fulop, marcatorul golului, dar se bucură că a ieşit aşa.

FC Botoşani a făcut 2-0 cu Craiova după o fază spectaculoasă. Mihai Roman a centrat din ”rabona”, Fulop a citit bine faza şi a marcat cu capul. Roman este încântat de realizare, dar spune că este şi mai fericit pentru cele 3 puncte:

”Mă bucur că mi-a ieşit acea pasă de gol şi a fost (n.r. Fulop) inspirat să ajungă acolo, în locul meu, pentru că eu trebuia să fiu pe prima bară. Ne-a ieşit o fază frumoasă şi am reuşit să majorăm avantajul la 2-0. În repriza a doua ne-am retras puţin, le-am dat ocazia să vină peste noi, ne-au surprins cu acea fază fixă, cu un corner bătut foarte repede. Trebuia să ne organizăm mai bine, dar ăsta este fotbalul, şi noi am avut foarte multe oportunităţi să închidem meciul, să facem 3-0, am avut două sau trei ocazii în care am fost 4 contra 2 şi nu am reuşit să fructificăm. Dar acesta este fotbalul, ne bucurăm că am reuşit să luăm cele 3 puncte puse în joc astăzi”, a declarat Mihai Roman.

 

Afla mai multe despre: mihai romanfc botosanicraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare