Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Mihai Roman, eroul oltenilor la Voluntari: ”Ne-am spus fiecare, în vestiar, că putem întoarce!”

VIDEO Mihai Roman, eroul oltenilor la Voluntari: ”Ne-am spus fiecare, în vestiar, că putem întoarce!”

U Craiova

Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia FC Voluntari, în etapa a VIII-a a Ligii I. Cicâldău a ratat un penalti în minutul 63, iar gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 55. Au marcat: Ebralidze '18 / Mihăilă '46, M. Roman '86

La finalul partidei, eroul oltenilor, Mihai Roman a fost declarat şi jucătorul meciului. El a mărturisit că succesul a venit ca urmare a faptului că el şi coechipierii săi au crezut enorm în şansa lor:

”Este o victorie destul de importantă, ne-am propus acest lucru, am pregătit acest meci la victorie şi ne bucurăm că ne-a ieşit.  A fost o victorie grea, dar muncită. Am intrat cu dezavantaj la pauză, ne-am spus fiecare în vestiar că se poate, că putem să întoarcem. Am crezut în noi şi ne bucurăm că am reuşit acest lucru” a mărturisit Roman la finalul partidei.

La meci a asistat şi viitorul manager al oltenilor, Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a urmărit prima repriză din tribuna oficală, iar după pauză a coborât în spatele băncii de rezerve a craiovenilor. Piţurcă va fi oficial la CSU Craiova din 1 septembrie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe