Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mihai Roman, încântat după golul marcat în Europa League: "Am spart gheaţa!" Cum a fost întâlnirea cu Essien

VIDEO | Mihai Roman, încântat după golul marcat în Europa League: "Am spart gheaţa!" Cum a fost întâlnirea cu Essien

UEFA Europa League

Comentarii

Craiova s-a impus în partida cu azerii de la Sabail, scor 3-2, iar Mihai Roman a reuşit să marcheze la primul meci după revenire.

Atacantul a deschis scorul în minutul 13 şi spune că cele trei goluri marcate în deplasare reprezintă un mare atu în vederea calificării în turul 2 preliminar al Europa League.

Roman a vorbit şi despre întânlinrea cu legendarul Michael Essien (36 de ani), care a fost titular pentru Sabail, fiind schimbat în minutul 59.

"Mă bucur că am reuşit să sparg gheaţa, ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, este prima victorie europeană după 26 de ani, ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în această seară şi sperăm să trecem în turul următor.

Am avut un joc bun, consistent, am avut ocazii, până la urmă e bine că am reuşit să câştigăm şi cu 3 goluri marcate.

(Plecaţi cu prima şansă în retur?) Eu zic că da, am marcat 3 goluri în deplasare şi am reuşit şi să câştigăm.

(Cum a fost îmtâlnirea cu Essien?) Un fotbalist bun, o legendă ca să zic aşa, echipe în palmares ca Chelsea, Real Madrid, este la sfârşit de carieră şi cred eu că a fost momentul cheie când Essien a fost schimbat.

Cred că Mateiu a marcat cel mai frumos gol al serii. Am sărbătorit cu berea suporterilor, ne-au dat fiecăruia câte o bere şi am dat cu ea în sus"
, a declarat Mihai Roman imediat după meci.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe