Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica "a încins" telefonul la pauza meciului Clinceni - FCSB, când scorul era 0-0! Cum a fost surprins pe stadion

VIDEO | Mihai Stoica "a încins" telefonul la pauza meciului Clinceni - FCSB, când scorul era 0-0! Cum a fost surprins pe stadion

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost surprins, din nou, vorbind la telefon. Momentul s-a petrecut la pauza partidei Academica Clinceni - FCSB, când scorul era 0-0.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Mihai Stoica a făcut deplasarea la Călăraşi cu echipa, pentru partida cu Academica Clinceni. Recent, MM a fost instalat ca manager general al echipei şi a devenit "vocea" clubului. 

Ritmul meciului în prima repriză a fost slab. Doar Florin Tănase a fost aproape de deschiderea scorului, atunci când a lovit transversala, iar Academica Clinceni şi FCSB au intrat la egalitate la vestiare, scor 0-0.

A fost momentul în care Mihai Stoica a fost surprins, din nou, vorbin la telefon, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut. 

"Deciziile se iau consultând patronul, pentru că altfel nu funcţionează niciun club. Că unii au ieşit şi au recunoscut asta şi alţi nu, e cu totul şi cu totul altceva. Noi ştim ce se întâmplă pe la toate echipele. La noi nu este autonomie pentru antrenori cum este în Premier League unde antrenorul îşi alege jucătorii. Că Gigi se implică, ştim cu toţii. Ce rost are să vorbim aceeaşi chestie şi aceeaşi chestie? Încetaţi cu asta, că ştim cu toţii şi ştiţi! Ce vreţi să urmăriţi până la urmă?", a declarat Mihai Stoica, în urmă cu trei săptămâni, după ce a fost surprins vorbind la telefon în timpul partidei cu Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbacademica clincenimihai stoica telefonmm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare