Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica are un nou favorit: ”Sunt fanul tău numărul 1!” Reacţia jucătorului

VIDEO | Mihai Stoica are un nou favorit: ”Sunt fanul tău numărul 1!” Reacţia jucătorului

UEFA Europa League

Comentarii

Nicolae Dică a avut emoţii la antrenamentul oficial susţinut înaintea partidei cu Rapid Viena. Mihai Bălaşa a căzut secerat după un contact, dar fundaşul de 23 de ani s-a ridicat până la urmă. Printre altele, Mihai Stoica şi-a dezvăluit noul favorit.

FCSB va disputa la Viena prima manşă din play-off-ul Europa League. Miercuri seară, a susţinut atrenamentul oficial pe stadionul lui Rapid Viena. Nicolae Dică are însă câteva probleme de lot. Tănase şi Morais sunt suspendaţi, în timp ce Momcilovic şi Filip au probleme medicale. În schimb, l-am putea vedea titular pe Mihai Roman, proaspăt transferat de la FC Botoşani.

Probleme medicale are şi Dragoş Nedelcu după ce s-a ales cu nasul spart la meciul cu Hajduk, când a fost lovit de un obiect aruncat din tribune de un suporter FCSB. Totuşi, tânărul mijlocaş central va putea juca, dar va purta o mască. Emoţii au fost şi cu Bălaşa, care a acuzat dureri după intervenţia unui coleg, dar până la urmă s-a ridicat şi s-a pregătit normal.

Printre altele, la antrenamentul oficial, Mihai Stoica a ţinut să-l încurajeze pe Planic: ”Bogdane, sunt fanul tău numărul 1, ştii acest lucru?”

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguerapid vienaantrenament oficial 

viewscnt
Articole similare