Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica, dezlănţuit! Ironie pentru CFR: ”Zici că e firmă de biscuiţi”. MM l-a distrus pe Cojocaru: ”Credeam că e băiat”

VIDEO | Mihai Stoica, dezlănţuit! Ironie pentru CFR: ”Zici că e firmă de biscuiţi”. MM l-a distrus pe Cojocaru: ”Credeam că e băiat”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a făcut spectacol la interviurile de după meciul de la Chiajna. FCSB a făcut doar 0-0 cu Concordia, dar MM a explodat. A ironizat-o pe CFR, a înţepat-o pe Craiova şi l-a distrus pe arbitrul Cojocaru.

”Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Orice întrerupere o ducea la extrem. Cojocaru trebuia să-şi dea singur cartonaş galben. El trăgea de timp. Asta am ajuns să văd azi. Un arbitru să tragă de timp şi să refuze să dea un penalty clar. D-asta ajungem să vină Dudelange şi să râdă de noi. În dubla cu campioana României era 5-0 pentru Dudelange. Nici nu ştiam, am crezut că e o firmă de biscuiţi.

Eu ştiu un singur lucru: că alţii au mai multe penalty-uri ratate decât au unii penalty-uri primite. Nu e în regulă ce se întâmplă.

Mi se pare suspect cum un arbitru de talia lui Cojocaru face aşa ceva. L-am avut jucător la Galaţi, îl ştiu. Credeam că e băiat. Nu înţeleg care e problema lui. Ştiţi ce mi-a zis după meci? Că n-avea cum să dea penalty, că a atins mingea. A fost penalty clar. Să-l întrebaţi pe Samaras sau pe Vassaras, cum îl cheamă”, a spus MM Stoica, la finalul meciului de la Chiajna.

FCSB a terminat la egalitate meciul cu Concordia, scor 0-0.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbcojocarucfrcraiova 

viewscnt
Articole similare